Sosyal Medya

Marka Hikayeleri

Masalsı bir tatil: Dalyan

Paylaşım

tarih:

dna hotel dalyan

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan sakinliği, sessizliği, caretta caretta kaplumbağaları, kanalda yapılan turları, kral mezarları, kaunos antik kenti ve Avrupa’nın en iyi plajlarından biri olan iztuzu plajına ev sahipliği ile masalsı bir tatil arayan tatilcilerin dikkatini çekiyor.

Dalyan bölgesinde coğrafi yapısı ve çevre koruma kuralları gereği butik otel seçenekleri mevcuttur. Dalyan butik otel seçenekleri arasında 2021 yılında hizmete açılmış Dna Hotel Dalyan, mimari yapısı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile beş yıldızlı bir konaklama deneyimi sunuyor.

Dna Hotel Dalyan 14 yaş ve üzeri misafir kabul eden ve oda kahvaltı konseptinde hizmet veren bir tesis. Farklı tiplerde 13 adet odası vardır. Havuz girişli odalarından odanızdan yüzme havuzuna girme seçeneği bulunmakta, çatı katı odalarında ise üç kişiye kadar konaklama yapılabilmektedir.

Odalarında dsmart yayın, netflix, amazon prime video gibi uygulamaların yüklü olduğu büyük ekran led tv, yastık menüsü, nespresso kahve makinesi, laptop tipi geniş kasa, çay kahve ikram seti, minibar, doğal zeytinyağı içeren banyo buklet ürünleri gibi ayrıcalıklara ve mükemmel bir oda led aydınlatma sistemine sahip.

Otelin mimari yapısında yüzme havuzu otelin etrafını sarmaktadır. Tuzlu su yüzme havuzuna sahiptir. Klor ve kimyasal içermeyen tamamen doğal deniz suyu gibi bir yüzme havuzu. Yüzme havuzunun kenarında gece 00:00 ye kadar açık olan cafe bölümünde alköllü – alkölsüz içeceklerin ve atıştırmalıkların tadını çıkarabilirsiniz.

Kahvaltı ise otel doluluğuna göre serpme veya açık büfe şeklinde peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, el yapımı reçeller ve dalyan bölgesinin balı gibi bir çok ürünler sunulmaktadır.

Google ve Tripadvisor sitelerinde dalyan otel sıralamalarında aldığı puan ve yorumlar ile Dna Hotel Dalyan ilk sıralarda yer alıyor. Otel dalyan şehir merkezi ve tekne turlarına 5 dakika yürüme mesafesinde, iztuzu plajına 13km, dalaman havalimanına ise 30km mesafede bulunmaktadır.

Dna Hotel Dalyan

Dalyan mah. Gülpınar cad. No:61 Ortaca / Muğla

+90 545 302 42 29

dnadalyan.com

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir