Sosyal Medya

Ekonomi

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’den Yalçın Ata’ya Tebrik Ziyareti

Daha enerjik ve pozitif çalışmalar sergileyen İESOB yönetimi ile önemli projelerde birlikte çalışacağız. Sayın Yalçın Ata ve ekibinin ilk günden itibaren yakından takipçisiyiz.

Paylaşım

tarih:

Photo: Shutterstock

İESOB ve İZTO, kentin hem ekonomisine hem de yaşamına fayda sağlayacak projelerde işbirliği yapacak….
İESOB Başkanı Yalçın Ata, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mahmut Erkoç tarafından tebrik edildi. Birlik yöneticileri ve oda başkanları da bu samimi ziyarette hazır bulundu.
İZTO Başkanı Özgener, esnaf sanatkarların ticaret dünyasının temelini oluşturduğunu belirterek, Yalçın Ata ve İzmir Esnaf Teşkilatı ile iş dünyası ve reel sektör için her türlü girişimde işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Özgener, Yalçın Ata ile İzmir Esnaf Teşkilatı’na canlılık ve hareketlilik geldiğini belirterek, ‘Daha enerjik ve pozitif çalışmalar sergileyen İESOB yönetimi ile önemli projelerde birlikte çalışacağız. Sayın Yalçın Ata ve ekibinin ilk günden itibaren yakından takipçisiyiz. Çalışmalarına minnettarız. Camiaya renk kattılar. Demir ışıldar çalışır. Hep birlikte İzmir ve ülke ekonomisi için yeni hedefler belirlemek istiyoruz. Bu noktada, ekonominin temel bileşenleri olan esnaf sanatkarların temsilcileri ile işbirliği yapacağız. İzmir, birlikte çalışmaya ve işbirliğine ihtiyacı var.

Yalçın Ata, İzmir Ticaret Odası’nın kentin önemli kurumlarının başında geldiğini hatırlatarak, ‘Sayın Özgener ve Sayın Özpoyraz’ın vizyonu, başarılı çizgileri sadece Ticaret Odası üyeleri için değil, kent ekonomisi için de önemli hizmetlerin üretilmesine yardımcı oluyor. Ticaret Odası ile her türlü yapıcı, kent yaşamına faydalı, iş dünyasının ve esnaf sanatkarlarımızın refahına yönelik çalışmalarda işbirliği yapmaya hazırız.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir