Sosyal Medya

Afyon

Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçesinde Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Paylaşım

tarih:

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde, tır ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

C.H.Y. (29) yönetimindeki 42 DFB plakalı tır, Suvermez Kavşağı’nda henüz sürücüsü belirlenemeyen 42 EDD 03 plakalı kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonette bulunan yabancı uyruklu A.M. (52) ve Y.B. (31) ağır şekilde yaralandı.

Olay Yeri ve Müdahale

Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar hızla Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak, A.M. ve Y.B., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan diğer yabancı uyruklu yolcu M.E.S. ise Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesinde (AFSÜ) tedavi altına alındı.

Tır Şoförü Gözaltında

Kaza sonrası tır şoförü C.H.Y., ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili detaylı soruşturma başlattı.

Kazanın meydana geldiği Suvermez Kavşağı’nda incelemeler devam ediyor. Yetkililer, trafik kazalarının önlenmesi için sürücülere dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıda bulundu.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir