Sosyal Medya

Sağlık

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Sağlık Turizmi’ne başlıyor

Paylaşım

tarih:

ADÜ Hastanesi sağlık turizmine de hizmet verecek

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil, Kuşadası’nda açılacak olan ek binayla sağlık turizmi alanında da hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı.

Prof. Dr. Avcil, gazetecilere yaptığı açıklamada, “12 ayda 12 proje” hedefiyle çalıştıklarını belirtti. Mevcut hizmetlerin dışında yeni bir kemoterapi ünitesi açtıklarını, ardından yanık ünitesi, endoskopi ünitesi ve post-operatif kritik yoğun bakım ünitesini hizmete aldıklarını söyledi.

adnan-menderes-universitesi-saglik-turizmi-yetki-belgesi

Bu ayın sonuna doğru Kuşadası’ndaki ek binada sağlık turizmi ünitesini açmayı planladıklarını belirten Avcil, devletin teşvik ettiği sağlık turizmi kapsamında yurt dışından gelecek hastalara sağlık hizmeti sunacaklarını ifade etti. “Özellikle Türk devletlerinden gelen hastalarımızı birinci hedef kitlesi haline getirdik. Daha sonra farklı ülkelerden hastalar kabul edeceğiz,” dedi.

Yeni ünitede diş tedavisi, yüz gerdirme, botoks, saç ekimi ve burun ameliyatı gibi operasyonlar yapılacak. Avcil, ayrıca ana binada yurt dışından gelecek hastalara onkoloji, ortopedik cerrahi ve kardiyoloji gibi alanlarda sağlık hizmeti ve operasyon desteği sunacaklarını belirtti.

Yıl sonuna kadar diğer projeleri de tamamlamayı hedeflediklerini belirten Avcil, kampüs içerisindeki hastane bahçesine modern bir kafeterya yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir