Sosyal Medya

Genel

Bakan Göktaş’tan Bayram Ziyaretleri: Çocuklar, Yaşlılar ve Şehit Aileleriyle Buluşma

Paylaşım

tarih:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerde devlet himayesindeki çocuklar, huzurevi sakinleri ve şehit aileleriyle bir araya geldi.

Devlet Himayesindeki Kız Çocuklarıyla Kahvaltı

Bayramın ilk gününde Bakan Göktaş, Saray Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret ederek, devlet himayesindeki kız çocuklarıyla bayram kahvaltısında buluştu. Çocuklarla tek tek bayramlaşan Göktaş, sohbet edip sorularını yanıtladı. Çocuklar Bakan Göktaş’a el emeği tel kırma işlemeli çanta hediye etti. Bakan Göktaş da çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları mutlu etti. Çocuklar, düzenleyecekleri açık hava sinema etkinliğine Bakan Göktaş’ı davet ederek katılım sözü aldı.

Huzurevi Ziyareti: “Sizler Başımızın Tacısınız”

Göktaş, Ümitköy Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bayramlaştı. Huzurevi sakinlerinin ellerini öperek bayramlarını kutlayan Göktaş, onlarla sohbet edip ihtiyaçlarını sordu. Bocce takımlarının Antalya’daki Huzur Bocce Ligi’nde görmek istediğini belirten Göktaş, huzurevi sakinlerine her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Ziyaret sırasında huzurevi sakinlerinden 88 yaşındaki Sultan Demirtaş, “Yüreğinden Seslenişler” isimli şiir kitabını Bakan Göktaş’a hediye etti. Göktaş, kitabı imzalatmayı da ihmal etmedi.

Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Bakan Göktaş, Etimesgut’ta yaşayan şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil’in ailesini de ziyaret etti. Şehidin eşi, annesi ve çocuklarıyla yakından ilgilenen Göktaş, şehit ailesinin bayramını kutladı. Şehidin annesine Kur’an-ı Kerim, eşine Türk bayrağı ve çocuklarına çeşitli hediyeler vererek desteklerini iletti.

Bakan Göktaş’ın ziyaretleri, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirirken, toplumun farklı kesimlerine gösterilen ilgi ve şefkatle büyük takdir topladı.