Sosyal Medya

Genel

Bilal Saygılı’dan 1 Mayıs Mesajı: “Çalışanlarımızı Enflasyona Ezdirilmeden Refaha Kavuşturacağız”

Paylaşım

tarih:

AK Parti İl Başkanı Saygılı'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

AK Parti İl Başkanı Saygılı’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 1 Mayıs’ın işçilerin haklarına ve emeğin değerine dikkati çeken, dayanışma ruhunu güçlendiren bir gün olduğunu vurguladı.

Saygılı, AK Parti’nin 22 yıldır çatışmacı değil, dayanışmacı, sosyal devlet, insan ve emek merkezli çalışma politikaları ürettiğini ifade ederek, “Birçok nedenle zor bir dönem yaşadık. Ancak kazanan, büyüyen ve gelişen bir Türkiye hedefimizden asla vazgeçmedik. Bu yolda en büyük payın çalışan kesimin, emekçilerin olduğunu asla unutmadık. Emeğin hakkını vermeyip, demokrasi ve emek dostu rolü yapanlardan asla olmadık,” dedi.

İşçilerin ve emekçilerin Türkiye’nin büyümesindeki rolünü önemsediklerini belirten Saygılı, AK Parti’nin çalışma hayatında emekçilerin refahını artıracak politikalar üretmeye devam ettiğini söyledi. Saygılı, mesajında, işçilerin enflasyona ezdirilmeden hızla refaha kavuşacağı yeni gelişmelerin olacağına dikkat çekti.

1 Mayıs vesilesiyle işçi haklarının ve emeğin değerinin vurgulanmasının, toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini belirten Saygılı, çalışanların haklarının korunması ve refahlarının artırılması için çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Saygılı, mesajını, “Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, çalışma hayatında huzur, refah ve dayanışma diliyorum,” şeklinde sonlandırdı.