Sosyal Medya

Burdur

Burdur’da Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Paylaşım

tarih:

burdur trafik kazası

Burdur-Fethiye karayolunun 10. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza Detayları

Kuş Gözlem Kulesi yakınlarında, Metehan Aydın (22) yönetimindeki 32 E 2805 plakalı otomobil ile Ali Ç.’nin (40) kullandığı 15 AC 644 plakalı kamyonet çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay Yerinde İncelemeler

Sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Metehan Aydın, yanındaki Esra Kartal (20) ve Mert Kartal’ın (15) kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kamyonet sürücüsü Ali Ç. ve yanındaki Adem İ. (28) ise Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Vali Türker Öksüz’ün Açıklamaları

Kaza yerinde incelemelerde bulunan Burdur Valisi Türker Öksüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, üzücü bir trafik kazası yaşandığını belirtti. Öksüz, “Burdur istikametinden gelen otomobil, refüjü aşarak karşı şeride geçmesi ve kamyonetle çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazada 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, 2 vatandaşımızın da yaralandığını ifade etmek istiyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımız şu anda Burdur Devlet Hastanesi’nde, onlara da acil şifalar diliyorum. Yaralılara hastanemiz gereken müdahaleyi yapıyor. Üzücü bir durum. Bu türlü kazaların bir daha olmamasını diliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı diliyorum,” dedi.

Kazanın Ayrıntıları

Kaza sonrası otomobil ve kamyonette büyük hasar meydana geldi. Olay yeri inceleme ekipleri, kazanın nedenine ilişkin çalışmalarını sürdürdü. Kaza sırasında hayatını kaybeden Metehan Aydın ve Esra Kartal’ın akşam düzenlenecek nişan törenleri için alışverişten döndükleri öğrenildi.

Hastane Durumu

Burdur Devlet Hastanesi’nin acil servisinde bekleyen yakınlar, yaralıların durumunu endişeyle takip etti. Hastane yetkilileri, yaralılara gerekli müdahalelerin yapıldığını ve durumlarının stabil olduğunu belirtti.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.