Sosyal Medya

Genel

Çalışma Bakanı Işıkhan esnaf için İzmir’e geliyor.

15 Eylül’de yapılan büyük toplantıda Ata, esnaf sanatkarların zor günler geçirdiğini belirterek, “Ekonomide yaşanan güç günlerden en fazla üyelerimiz olumsuz etkileniyor. Bu konuda esnaf yöneticileri önemli görevler üstleniyor.

Paylaşım

tarih:

Photo: Shutterstock

Ata, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın İzmir İktisat Kongresi Binası’nda 15 Eylül saat 14:00’de esnaf sanatkarların sorunlarını tartışacaklarını söyledi. Görkemli bir organizasyonla bakanımızı ağırlayacağız ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışma alanına ilişkin sorunlarımızı ve önerilerimizi değerli bakanımıza doğrudan aktaracağız. Esnaf sanatkarlar artık vakit kaybına izin vermez. Hızlı ve etkili çalışma, sorunları çözmek için gereklidir.”dedi.
İzmir İktisat Kongresi Binası’nda gerçekleşecek toplantı, You Tube ve İESOB sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Ölüm toprağı atılacak.
İESOB Başkanı Ata, göreve dört elle sarıldıklarını belirterek, “Çok güzel bir ekiple göreve geldik.” Yönetici arkadaşlarımızın hepsi oda başkanları ve alanlarında uzmanlar. Özverili olarak çalışmak için gönüllü olan yönetici arkadaşlarımla birlikte, esnaf sanatkarların sorunlarını çözmek ve kalıcı çözümler bulmak için çalışıyoruz. Yeni yönetimin heyecanlı çalışmaları sayesinde kısa sürede önemli projeleri hayata geçireceğiz.

15 Eylül’de yapılan büyük toplantıda Ata, esnaf sanatkarların zor günler geçirdiğini belirterek, “Ekonomide yaşanan güç günlerden en fazla üyelerimiz olumsuz etkileniyor. Bu konuda esnaf yöneticileri önemli görevler üstleniyor. Sadece sorunları belirlemek ve dile getirmek yetmez. Sorunların çözümü somut adımlar gerektirir. Bu fikirlerin bir sonucu olarak, camianın önemli sorunlarını doğrudan hükümete iletmek istedik. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile 15 Eylül’de İzmir esnaf teşkilatını bir araya getireceğiz.’ dedi.
İESOB Başkanı Ata, Esnafla Buluşma toplantısının düzenlenmesinde önemli destek aldıklarını hatırlatarak, Ak Parti İzmir milletvekillerinin, irtibat kurdurdukları hükümet yetkililerinin ve Ak Parti İl teşkilatının toplantıya katkılarının şüphesiz önemli olduğunu belirtti. Ortak çabalarımızla 15 Eylül’de bakanımızı ağırlamaktan onur duyacağız.’

Teşkilat yöneticileri ile iletişime geçin.
Ata, Esnafla Buluşma toplantısını tüm teşkilata duyuracaklarını belirterek, “Amacımız değerli Bakanımıza, hükümet yetkililerine ve İzmir protokolüne İzmir Esnaf Teşkilatının coşkusunu ve farklılığını göstermek.” Tüm odalarımızın yönetim ve denetim kurulları ile birlikte toplantıya katılmalarını rica ediyoruz. Ek olarak, sanayi siteleri ve kefalet kooperatifleri yöneticilerinin katılımını teşvik etmeye çalışacağız. Çalışmalarımıza destek vermeleri için İzmir Esnaf Teşkilatı’na çağrıda bulunuyoruz ve esnaf sanatkarların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. 15 Eylül’de İzmir İktisat Binası’nda gerçekleşecek olan toplantımıza katılarak, esnaf sanatkarların ağırlığını hissetmelerini istiyoruz.

Söz verdiklerimizi gerçekleştiriyoruz…
Ata, birlik yöneticileri ve odalarla yola çıktıklarını hatırlatarak, “Bunlar daha başlangıç” dedi. Önemli projeler yakında tamamlanacak. Bu davaya gönül verdiğimiz için yılmayacağız ve yorulmayacağız. Esnafa ve odalarımıza sahip çıkacağız ve esnaf teşkilatının üzerindeki ölü toprağını kaldıracağız. İzmir Esnaf Teşkilatı’na bir silkiniş, uyanış ve aydınlanma vaad ettik ve bu vaatlerimizi adım adım yerine getiriyoruz.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir