Sosyal Medya

İzmir

Cemil Tugay Samsun’da

Paylaşım

tarih:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın Samsun Ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kurtuluş Savaşı’nın fiili başlangıcı olarak kabul edilen 19 Mayıs’ın 105’inci yıl dönümünde düzenlenen etkinliklere katılmak amacıyla Samsun’a bir ziyaret gerçekleştirdi. İki günlük program kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Tugay, Atakum Belediyesi ve CHP Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Atakum Belediyesi Ziyareti:
Başkan Tugay, ilk olarak Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’i ziyaret etti. Ziyarette, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ ve CHP eski Genel Sekreteri ve Samsun eski Milletvekili Neslihan Hancıoğlu da hazır bulundu. İki başkan, tarihi bir günde gerçekleşen bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, karşılıklı olarak başarılar diledi. Başkan Tugay, Atakum Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve iki belediyenin her zaman iş birliği ve dayanışma içinde hareket edeceğini vurguladı.

Başkan Türkel’in Açıklamaları:
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, İzmir ve Atakum arasındaki güç birliğinin önemine değindi. İzmir’in tarihi, sanatı, turizmi ve sanayisi ile sadece Türkiye’nin değil, dünyanın sayılı kentlerinden biri olduğunu belirten Türkel, Başkan Tugay ile bu iş birliğinin daha da gelişeceğini ve güzelleşeceğini söyledi. İki belediye arasındaki dayanışmanın Türkiye’ye örnek olmasını dileyen Türkel, bu iş birliğinin her iki kente de önemli kazanımlar sağlayacağını ifade etti.

CHP Samsun İl Başkanlığı Ziyareti:
Başkan Tugay, Atakum Belediyesi ziyaretinin ardından CHP Samsun İl Başkanlığı’na geçerek İl Başkanı Mehmet Özdağ ile bir araya geldi. Bu ziyaretin ardından Başkan Tugay, Samsun halkıyla da buluşarak, vatandaşlarla sohbet etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Katılımı:
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Samsun’da düzenlenen programa katılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Tugay, Samsun’un Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımının atıldığı yer olduğunu ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kararlılığının simgesi olarak nitelendirdiği bu şehirde İzmir’in selamını Samsun’a getirdiğini belirtti.

Başkan Tugay’ın bu ziyaretleri, İzmir ve Samsun arasındaki dayanışma ve iş birliğinin güçlenmesine katkı sağlayacak ve iki kent arasındaki ilişkileri daha da pekiştirecek.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir