Sosyal Medya

Genel

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Paylaşım

tarih:

ebso 15 temmuz

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yorgancılar, mesajında 15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin milletin egemenliği ve iradesiyle boşa çıkarıldığını vurguladı.

Demokratik Cumhuriyetimizin Korunması

Yorgancılar, mesajında şunları ifade etti: “15 Temmuz 2016’da milli egemenliğe dayalı demokratik Cumhuriyetimizin kökünü dinamitlemek isteyenlerin hain girişimi, yine milletin egemenliği ve iradesi ile boşa çıkarıldı. Milletimiz ve gençliğimiz, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendisine tevdi ettiği Türk istiklal ve Cumhuriyetini korumak görevini yerine getirdi.”

Şehitlerimize Minnet, Gazilerimize Şükran

EBSO Başkanı, Türkiye’nin jeopolitik konumunun ve iç ile dış tehditlerin, tedbirsizliğe ve boş vermişliğe yer vermememiz gerektiğini acı bir şekilde öğrettiğini belirtti: “İçinde bulunduğumuz jeopolitik konum, iç ve dış tehditler, bir an bile yılgınlığa, tedbirsizliğe ve boş vermişliğe meydan vermememiz gerektiğini bizlere 251 vatan evladının şehadete ulaşması ile acı bir şekilde göstermiştir.”

Yorgancılar, her yıl dönümünde demokrasimize ve Cumhuriyetimize bağlılığımızın daha da güçlendiğini ifade ederek, “Bu hain girişimin her yıl dönümünde demokrasimize ve Cumhuriyetimize bağlılığımızı, çok daha yoğun ve güçlü hissetmeye devam ediyoruz. Hain darbe girişiminin sekizinci yılında, devletimizi ve milletimizi korumak adına canlarını siper eden kahraman şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Ender Yorgancılar
Yönetim Kurulu Başkanı