Sosyal Medya

Samsun

Gönül İlişkisi Cinayetle Sonlandı

Paylaşım

tarih:

Atakum ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, 39 yaşındaki Ertuğrul T. adlı bir kişi, gönül ilişkisi olduğu 44 yaşındaki Gülcan Güneş’i silahla vurarak öldürdü. Olay, Körfez Mahallesi’nde bulunan 5078 Sokak’taki bir apartmanda meydana geldi. İki taraf arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Ertuğrul T., silahını çekerek Gülcan Güneş’e ateş etti. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polisler sevk edildi. Ancak maalesef, sağlık ekipleri Gülcan Güneş’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Şüphelinin kaçması sonrasında, Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandığı bildirildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri ise halen devam ediyor.

Bu üzücü olay, yerel yetkililer ve toplumda derin bir üzüntüye yol açtı. İlgili makamlar, olayın nedenlerini araştırarak benzer trajedilerin önüne geçmek için gereken adımları atmaya çalışıyorlar.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir