Sosyal Medya

Bilim ve Teknoloji

Huawei Enterprise Roadshow 2024 Bu sene İzmir Bursa Antalya Ankara’da

Paylaşım

tarih:

Huawei Roadshow 2024

Huawei Avrupa Kurumsal İş Grubu Başkanı Willi Song, Huawei’in geniş kapsamlı bir teknoloji portföyü ile işletmelerin ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayabildiğini belirtti


Huawei, “Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024” kapsamında birçok sektörü hedefleyen en güncel teknolojik gelişmeleri ziyaretçileriyle paylaşacak. Bu roadshow turu, Huawei’in en yeni ICT (Bilgi ve İletişim Teknolojileri) ürünleri ve çözümleriyle dolu iki demo tırıyla, Avrupa genelinde iki ayrı rotada eş zamanlı olarak seyahat ediyor.

7 Mayıs’ta Bursa, 10 Mayıs’ta İzmir, 14 Mayıs’ta Antalya ve 16 Mayıs’a Ankara

Tur kapsamında demo tırları, Huawei ürün ve çözümlerinin tanıtımlarını yapmakla kalmayacak, aynı zamanda sektörün önde gelen uzmanlarından görüş alma fırsatı da sunacak. Roadshow, Fransa ve İspanya’daki etkinliklerle başladı ve önümüzdeki üç ay boyunca 22 ülkede 53 şehri ziyaret edecek. Tur, İsviçre, Portekiz, Polonya, Türkiye, Finlandiya, Norveç, İsveç, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Yunanistan, Belçika, Lüksemburg, Sırbistan, Macaristan, İrlanda, Bulgaristan’ı geçerek Romanya’da sona erecek.

Türkiye’deki duraklar arasında Bursa, İzmir, Antalya ve Ankara yer alıyor. Huawei’in en yeni ürün ve çözümlerini deneyimlemek ve sektör uzmanlarından bilgi almak isteyenler için bu roadshow eşsiz bir fırsat sunuyor.

Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024, “Dijital ve Yeşil, Endüstriyel Zekayı Hızlandırın” temasıyla işletmelerin dijital dönüşümüne odaklanıyor. Huawei Avrupa Kurumsal İş Grubu Başkanı Willi Song, roadshow’un inovasyona ve teknolojik mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılıklarını yansıttığını belirtti. Song, bu roadshow’un işletmeler için dijital dönüşümlerinde iş birlikçi bir ekosistem oluşturmak açısından eşsiz bir fırsat sunduğunu ifade etti.

Huawei, müşterilerinin uçtan uca ihtiyaçlarını karşılamak için ağdan veri depolamaya, buluttan birleşik iletişime kadar geniş bir teknoloji portföyü sağlıyor. Bu, işletmelerin dijital ve akıllı dönüşüm süreçlerinde Huawei’e 360 derece bir bakış açısı sunarken, aynı zamanda kurulumun hızlı, yönetimin kolay ve maliyetin uygun olmasına da olanak tanıyor. Bu roadshow, Huawei’in bu teknolojik yeniliklerini ve çözümlerini paylaşarak, işletmelerin dijital dönüşüm yolculuğuna rehberlik etmeyi amaçlıyor.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir