Sosyal Medya

Eğitim

İYTE, THE Awards Asia 2024’te ‘Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi’ Ödülünü Kazandı

Paylaşım

tarih:

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsüne THE Awards Asia'dan ödül

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsüne Ödül

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), Times Higher Education (THE) tarafından verilen THE Awards Asia 2024’te “Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi” ödülünü kazandı. Ödül töreni, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da düzenlendi ve ödül, Malezya Kraliçesi Raja Zarith Sofiah tarafından İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran’a takdim edildi. Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, ödülü Enstitü ve Türkiye adına kazanmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Baran, İYTE’nin uluslararası alanda daha iyi noktalara ulaşması için çalıştıklarını ve ödülün, bu çabalarının uluslararası arenada karşılık bulduğunu belirtti.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsüne THE Awards Asia'dan ödül
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünün (İYTE), THE Awards Asia 2024’te Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü’ne layık görüldüğü bildirildi. Malezya Kraliçesi Raja Zarith Sofiah (sol 3), ödülü İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran’a (sol 2) takdim etti. ( İYTE – Anadolu Ajansı )

Rektör, ödülü almalarına katkıda bulunan tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerine ve paydaşlarına teşekkür etti. Baran, üniversite yönetimi olarak stratejilerini, enstitünün ve Türkiye’nin uluslararası bilimsel platformda daha güçlü söz sahibi olmasını sağlamak için projeler geliştirme üzerine kurduklarını ifade etti. Bu tür ödüller, İYTE’nin bilimsel ve akademik başarılarının küresel düzeyde takdir edildiğinin göstergesi olarak kabul ediliyor. buna başlık

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir