Sosyal Medya

İzmir

İzmir Karabağlar’da Yangın Faciası: 2 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Paylaşım

tarih:

Basmane Yangın

İzmir’in Karabağlar ilçesi Gülyaka Mahallesi’nde çıkan yangında 2 yaşındaki Emir Can Pehlivan hayatını kaybetti. Yangın, 3033 Sokak’ta bulunan dört katlı bir apartmanın ikinci katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı.

Evde bulunan Ayşe Gül ve kızı Ceylan Pehlivan, komşularının yardımıyla kurtarıldı. Ancak, 2 yaşındaki torunu Emir Can Pehlivan içeride mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, dumandan etkilenen Ayşe Gül’ü Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ceylan Pehlivan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Ancak, eve giren ekipler 2 yaşındaki Emir Can Pehlivan’ın cansız bedenine ulaştı.

Küçük çocuğun cesedi, İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangının, elektrik prizine takılı bir süpürgeden çıktığı iddia ediliyor. Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, tedavisinin ardından Ayşe Gül ve Ceylan Pehlivan’ın ifadelerine başvuracağı öğrenildi.