Sosyal Medya

Eğitim

Konak Belediyesi ve Pi Gençlik Derneği’nden İngilizce Pratik Fırsatı

Paylaşım

tarih:

pi gençlik derneği ingilizce kursu konak

Konak Belediyesi, Pi Gençlik Derneği ile işbirliği yaparak Avrupa Dayanışma Programı kapsamında ‘İngilizce Konuşma Kulübü’ etkinliğini düzenliyor. Bu etkinlik, yaz boyunca Aziziye Semt Merkezi’nde 8-15 yaş arası çocuklara İngilizce pratik yapma imkanı sunacak.

İngilizce Konuşma Kulübü Başlıyor

1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan İngilizce Konuşma Kulübü, Temmuz ve Ağustos aylarında her hafta pazartesi ve salı günleri düzenlenecek. 8-15 yaş grubundaki çocuklar, anadili İngilizce olan gençlerle birebir konuşarak dil becerilerini geliştirecekler. Pazartesi günleri 11.00 – 12.00 saatleri arasında A1 seviyesinde, salı günleri ise 15.30 – 16.30 saatleri arasında A2 seviyesinde İngilizce pratik yapılacak.

Ücretsiz Katılım İmkanı

Etkinlik, çocuklara ücretsiz olarak sunulacak. Katılmak isteyenler, mesai saatleri içinde Konak Belediyesi’nin 0232 484 53 00 numaralı telefonundan 2974 dahili hattı arayarak veya etkinlik saatinde Aziziye Mahallesi 576 Sokak No: 3/7 adresindeki Aziziye Semt Merkezi’ne gelerek kayıt yaptırabilirler.

Başkanın Açıklaması

Konak Belediye Başkanı, etkinlik hakkında, “Yaz tatilinde çocuklarımızın İngilizce pratik yaparak dil becerilerini geliştirmeleri için harika bir fırsat sunuyoruz. Anadili İngilizce olan gençlerle yapılan bu çalışmalar, çocuklarımızın kendine güvenlerini artıracak ve dil öğrenim süreçlerine büyük katkı sağlayacak” dedi.

Bu önemli etkinlik, Konak Belediyesi ve Pi Gençlik Derneği işbirliğiyle düzenlenerek, gençlerin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir