Sosyal Medya

Esnaf ve Sanatkarlar

SAMSUN’DA FEVZİ APAYDIN’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Paylaşım

tarih:

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun İl ve İlçelerinden gelen yoğun ilgi ve destekle karşılandı. Apaydın, hemşerilerinin sevgi ve teveccühüne layık olmanın gururunu yaşadığını belirterek, Genel Kurul yolunda kendisine gösterilen ilgi ve alaka için tüm Samsun Şoför Oda Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini sundu.

Teşekkür ve Geçmiş Olsun Mesajları

Toplantıya katılamayan, ancak Yönetim Kurulu Üyelerini gönderen iki Oda Başkanı için geçmiş olsun dileklerini ileten Apaydın, şunları söyledi:
“Rahatsızlıkları nedeniyle toplantımıza katılamayan fakat Yönetim Kurulu Üyelerini gönderen iki Oda Başkanıma geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Şahsıma verdikleri kıymetin farkındayım. Ben bu teşkilatın içinden gelen birisiyim ve benim arkamdaki tek güç şoför esnafıdır.”

Başarıya İnanç

Apaydın, şoför esnafının gücüyle bu kutlu yolda başarıya ulaşacağına inancının tam olduğunu belirtti ve şöyle devam etti:
“Toplantımıza katılan Oda Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerine ayaklarına sağlık diyorum. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, işlerinin rast gitmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadım, ben sizlere inandım sizler de bana inandınız.”

Şoför Esnafının Dayanışması

Apaydın, şoförlerin sevdiklerine tam anlamıyla sahip çıktığını ve inandıklarına sonuna kadar destek verdiklerini vurgulayarak, bu dayanışmanın kendisi için büyük bir güç kaynağı olduğunu ifade etti.
“ŞOFÖRLER, SEVDİKLERİNİ TAM SEVER, İNANDIKLARINA İSE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKAR.”

Sevgi ve Saygı

Fevzi Apaydın, şoför esnafının sevgi ve saygısına layık olmanın gururunu yaşadığını belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti ve konuşmasını şu sözlerle tamamladı:
“Değerli hemşerilerimin sevgi teveccühüne mazhar oldum. Samsun İl ve İlçelerinden gelerek Genel Kurul yolunda şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı her bir Samsun Şoför Oda Başkanıma ve Yönetim Kurulu Üyesine sonsuz teşekkürlerimi sunar, sevgi ve saygı ile kucaklarım.”

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir