Sosyal Medya

Satranç

Satranç Ligleri Türkiye İş Bankası 100. Yıl Satranç Süper Ligi ile Başlıyor

Paylaşım

tarih:

superliggorsel2024

Türkiye İş Bankası 100. Yıl Satranç Süper Ligi ve Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Temmuz’da Satranç Heyecanı Yaşatacak

Türkiye İş Bankası 100. Yıl Satranç Süper Ligi 13 – 26 Temmuz’da Ankara’da

Dünyanın en prestijli satranç ligleri arasında gösterilen Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi, 13 – 26 Temmuz 2024 tarihleri arasında Ankara Green Park Otel’de düzenlenecek. Bu yıl, Ana Sponsorumuz Türkiye İş Bankası’nın kuruluşunun 100. yılı anısına, lig “Türkiye İş Bankası 100. Yıl Satranç Süper Ligi” ismiyle anılacak. Süper Lig’de birbirinden güçlü 16 takım, 15 tur boyunca şampiyonluk mücadelesi verecek. Turnuva hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye Satranç Birinci ve İkinci Ligi 14 – 21 Temmuz’da Denizli’de

Türkiye Satranç Birinci ve İkinci Ligi 14 – 21 Temmuz’da Denizli’de

Satranç heyecanı Denizli’de de devam edecek. Türkiye Satranç Birinci ve İkinci Ligi, 14 – 21 Temmuz 2024 tarihleri arasında Denizli’de düzenlenecek. Her yıl önemli takımların şampiyonluk için mücadele ettiği bu liglerde, Birinci Lig’de 25 takım, İkinci Lig’de ise 34 takım yarışacak. 9 tur sürecek yarışmaların ardından Birinci Lig’de ilk üçe giren takımlar Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’ne, İkinci Lig’de ise ilk dörde giren takımlar Birinci Lig’e yükselme hakkı kazanacak. Birinci Lig hakkında detaylı bilgiye buradan, İkinci Lig hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İkinci Lig satranç

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası 21 – 28 Temmuz’da Denizli’de

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası 21 – 28 Temmuz’da Denizli’de

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası, 21 – 28 Temmuz 2024 tarihleri arasında Denizli’de gerçekleştirilecek. Türkiye Satranç Birinci ve İkinci Ligi’nin hemen ardından, yaklaşık 60 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. 9 tur sürecek şampiyonluk yarışının sonunda ilk 6 takım, 2025 sezonunda Türkiye Satranç İkinci Ligi’ne katılma hakkı elde edecek. Şampiyona hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Temmuz ayı, hem Ankara’da hem de Denizli’de satranç tutkunları için dolu dolu geçecek. Bu önemli turnuvalar, Türkiye’deki satranç severler için büyük bir heyecan kaynağı olacak.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir