Sosyal Medya

Genel

Son Durum: Adana Seyhan’da Motosiklet Fabrikası Yangını

Paylaşım

tarih:

adana motorsiklet yangını

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, Zeytinli Mahallesi’nde yer alan motosiklet üretim tesisinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın, henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı ve hızla büyüdü. Olayın ardından tesisin işçileri tahliye edildi.

Son Durum: Adana Seyhan'da Motosiklet Fabrikası Yangını
Adana’da merkez Seyhan ilçesi Zeytinli Mahallesi’ndeki motosiklet üretim tesisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. ( Ömer Yıldız – Anadolu Ajansı )

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, yangına hızlıca müdahale etti. Ayrıca, yangının büyüklüğü ve tehlike riski nedeniyle Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) ve iş makineleri de söndürme çalışmalarına destek verdi. Tesisteki bazı motosikletler, çalışanlar tarafından güvenli bir yere taşınırken, tesisin çevresindeki bazı iş yerleri de güvenlik amacıyla boşaltıldı.

Son Durum: Adana Seyhan'da Motosiklet Fabrikası Yangını
Adana’da merkez Seyhan ilçesi Zeytinli Mahallesi’ndeki motosiklet üretim tesisinde yangın çıktı. ( Koray Kılıç – Anadolu Ajansı )

İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alırken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ercan Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının sirayet etmesini önlemek amacıyla yoğun bir çaba sarf ettiklerini söyledi. Kandemir, yangının merkezi kısma geçmesini önlediklerini ve çevredeki endüstriyel ürünlerle ilgili fabrikalara sirayet durumunun olmadığını belirtti.

Son Durum: Adana Seyhan'da Motosiklet Fabrikası Yangını
Adana’da merkez Seyhan ilçesi Zeytinli Mahallesi’ndeki motosiklet üretim tesisinde yangın çıktı. Bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangının söndürülmesi için çalışma yürüttü. ( Koray Kılıç – Anadolu Ajansı )

İçeride lityum pillerin yanmaya devam ettiğini ifade eden Kandemir, bu durumun yangının kontrol altına alınmasını zorlaştırdığını ve önlemlerinin üst düzeyde olduğunu kaydetti. Soğutma çalışmaları sırasında güvenlik risklerinin ortadan kaldırılmasına yönelik tedbirlerin alındığı bildirildi.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir