Sosyal Medya

Satranç

Türkiye İş Bankası 100. Yıl Satranç Süper Ligi’nde 2. Tur Maçları Tamamlandı

Paylaşım

tarih:

şahriyar mamedyarov

Ankara The Green Park Otel’de düzenlenen Türkiye İş Bankası 100. Yıl Satranç Süper Ligi’nde bugün 2. tur maçları oynandı. Heyecan dolu karşılaşmalarda önemli sonuçlar alındı.

PAÜSA SK – Rota Koleji SK: 3,5 – 2,5

PAÜSA SK ile Rota Koleji SK arasındaki mücadelede 2. masada GM S.L. Narayanan karşısında kritik bir galibiyet alan GM Zaur Mammadov, takımına avantaj sağladı. Ancak, PAÜSA SK, diğer masalarda üstün gelerek maçı 3,5-2,5 kazandı.

iş bankası süper lig

Burhaniye Satranç SK – Tarsus Zeka Satranç SK: 3 – 3

Burhaniye Satranç SK ile Tarsus Zeka Satranç SK arasındaki maçta 1. masada siyah taşlarla oynayan GM Platon Galperin rakibine üstün gelerek avantaj sağladı. 3. masada ise GM Momchil Petkov, IM Okan Özsakallıoğlu karşısında galip gelerek dengeyi sağladı ve maç 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Apaydın Satranç SK – Deniz Su Satranç GSK: 2,5 – 3,5

Apaydın Satranç SK ile Deniz Su Satranç GSK arasındaki maçta GM Rauf Mamedov – GM Hans Moke Niemann oyununda GM Niemann, oyunortasında yaptığı iki piyon fedası ile rakibine sert bir saldırı başlatarak galip geldi. Deniz Su Satranç GSK, diğer masalarda dengeyi koruyarak maçı 3,5-2,5 kazandı.

mustafa yılmaz

Hufeder Fenerbahçe Satranç Takımı – Darüşşafaka Biofet SK: 3 – 3

Hufeder Fenerbahçe Satranç Takımı ile Darüşşafaka Biofet SK arasındaki maç karşılıklı alınan galibiyetlerle 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Bayegan Pendik Satranç SK – Taş Duvar SK: 5 – 1

Ligin favori takımlarından Bayegan Pendik Satranç SK, Taş Duvar SK karşısında kağıt üstünde favori olarak çıktığı maçı 5-1 skorla rahat kazandı.

iranlı süper gm

Karaman Futbol Kulübü – Alaçatı Satranç SK: 3 – 3

Karaman Futbol Kulübü ile Alaçatı Satranç SK arasındaki maçta karşılıklı alınan galibiyetler sonucunda maç 3-3 beraberlikle sona erdi.

Göktürk Satranç SK – THY SK: 2 – 4

Ligin iki güçlü takımı Göktürk Satranç SK ile THY SK arasında çekişmeli geçen maçta, GM Ediz Gürel – IM Eray Kılıç oyununda GM Gürel galip gelerek takımına avantaj sağladı. GM M. Batuhan Daştan, GM Daniel Dardha karşısında kritik bir galibiyet alarak THY SK’ya 4-2 galibiyet getirdi.

hans neilman

Maçları Takip Edin

Ustaların mücadelesine sahne olan Süper Lig heyecanını Federasyonumuzun TurkishChess isimli YouTube kanalında ve Satranç365 YouTube kanalında yapılan ortak canlı yayın ile takip edebilirsiniz.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir