Genel

11. Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs’ta Türkiye’nin 81 İlinde Eş Zamanlı Düzenlenecek

Paylaşım

tarih:

  1. Yeşilay Bisiklet Turu, 5 Mayıs Pazar günü Türkiye’nin 81 ilinde saat 10.30’da eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Yeşilay tarafından organize edilen etkinlik, “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim.” sloganıyla bağımlılıkların zararlarına dikkati çekmek ve sağlıklı yaşam bilincini artırmak amacıyla düzenleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonunun iş birliğiyle düzenlenen turda, 10 bini aşkın bisikletsever pedal çevirerek bağımlılıkla mücadeleye destek verecek. İstanbul’da Sarayburnu’ndan başlayacak bisiklet turu, Yedikule sahil yolu (Kennedy Caddesi), Genç Osman Caddesi, 10. Yıl Caddesi, Topkapı, Edirnekapı, Ayvansaray, Balat ve Eminönü’nden geçerek Sepetçiler Kasrı’nda sona erecek.

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, organizasyonun her yaştan profesyonel ve amatör bisikletseverin katılımına açık olduğunu belirterek, “Hareketli yaşamı desteklemek ve bağımlılıkla mücadele amacıyla bu yıl 11’incisini gerçekleştireceğimiz Yeşilay Bisiklet Turu’nda hep birlikte pedal çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturacağız. Tüm bisikletseverleri, katılımın her yıl giderek arttığı turumuza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version