Sosyal Medya

Denizli

36. Uluslararası Tiyatrolar Festivali Başvuruları Başladı

Paylaşım

tarih:

denizli tiyatrolar festivali

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 36.sı gerçekleştirilecek olan Uluslararası Tiyatrolar Festivali, 23-29 Eylül 2024 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak. İlki 1984 yılında yapılan bu prestijli festival, her yıl olduğu gibi bu yıl da amatör tiyatro gruplarına sahne alma fırsatı sunacak.

Başvuru Süreci ve Detaylar

Amatör tiyatro gruplarının festivale katılım için başvurularını, Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinde yer alan başvuru linki aracılığıyla 12 Temmuz 2024 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Başvuruda bulunan grupların, sergileyecekleri oyunun görüntülerini içeren bir CD/DVD ve festival şartnamesini imzalı olarak belirtilen adrese ulaştırmaları gerekmektedir.

Seçim Süreci

Başvurular, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen ve resmi internet sitesinde ilan edilen seçici kurul tarafından değerlendirilecektir. Seçici kurul tarafından belirlenen tiyatro grupları ile yeniden temasa geçilecek ve festival programına dahil edilecektir.

İletişim Bilgileri

Detaylı bilgi ve başvuru süreciyle ilgili destek almak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

Festival Koordinatörü: Emel Çıralı

Tiyatroseverleri ve amatör tiyatro gruplarını bir araya getiren bu önemli etkinlik, Denizli’nin kültürel hayatına büyük katkı sağlayacak. Festivalde sahne almak isteyen tüm tiyatro gruplarına başarılar diliyoruz.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir