Sosyal Medya

İzmir

İzmir Kent Gayrimenkul 7. Yılını Kutluyor

Paylaşım

tarih:

İzmir Kent Gayrimenkul, 7. kuruluş yılını büyük bir mutluluk ve gururla kutluyor. Kurucusu Akif Güzel ve ekip arkadaşları, başarılarla dolu yıllara bir yenisini daha eklemenin heyecanını yaşıyor.

İzmir Kent Gayrimenkul, kurulduğu günden bu yana müşterilerine en iyi hizmeti sunma ve yatırımlarını en doğru şekilde yönlendirme konusunda kararlılıkla çalışıyor. Satış öncesi ve sonrası işlem takibi, yatırımların değerlenmesi ve ihtiyaca en uygun gayrimenkullerin bulunması konusundaki deneyimlerini müşterileriyle paylaşmayı ilke edinen şirket, bu süreçte elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor.

Kurucu Akif Güzel, “Yedi yıldır bizlere güvenen ve destek veren tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Her geçen gün büyüyen ailemizle birlikte daha birçok başarıya imza atmayı hedefliyoruz. İzmir Kent Gayrimenkul olarak, müşterilerimize kazandırmaya ve gayrimenkul sektöründe en güvenilir danışmanları olmaya devam edeceğiz,” dedi.

İzmir Kent Gayrimenkul, yedi yıldır süregelen başarılarını kutlarken, gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini vurguluyor.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir