Sosyal Medya

İzmir

Oasis Su Parkı, Yaz Sezonuna ve Kurban Bayramı’na Hazır

oasis su parkı

Paylaşım

tarih:

oasis su parkı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Tetusa AŞ tarafından yönetilen Çeşme Alaçatı’daki Oasis Su Parkı, Kurban Bayramı ve yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı. Özellikle ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekan olan Aquapark, bu yaz da çeşitli etkinliklerle misafirlerini ağırlayacak.

Talep Yüksek

Geçen yaz sezonunda 44 bin 800 misafiri ağırladıklarını belirten Tetusa AŞ Genel Müdür Vekili Hakan Foral, bu yıl daha fazla konuk ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Foral, “60 dönüm içerisinde 12 farklı, adrenalini yüksek kaydırağımız, bir büyük havuzumuz, bir dalga havuzumuz ve jakuzili havuzumuz mevcut. Ayrıca restoranımız, butiğimiz ve revirimiz de bulunuyor. Bütün havuzlarımız bayram için hazır, hijyen ve sağlık koşulları tamamen sağlanmış durumda. Animasyon grubumuz ise su topu, su voleybolu, ayak voleybolu ve dart atma gibi çeşitli oyunlar düzenliyor” diye konuştu.

Giriş Ücretleri ve İndirimler

Oasis Su Parkı’nda 3 yaşına kadar olan ziyaretçilerden giriş ücreti alınmıyor. 4-11 yaş arası çocuklar için giriş ücreti 600 TL, 12 yaş ve üzeri ziyaretçiler için ise 750 TL olarak belirlendi. Ziyaretçiler, bu ücretler karşılığında havuzlar, kaydıraklar ve tüm aktivitelerden gün boyu sınırsız yararlanabilecekler. Ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ve Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerin personeline girişte yüzde 25 indirim uygulanacak.

oasis su parkı

Çeşme’nin Eğlence Merkezi

Oasis Su Parkı, İZENERJİ, Çeşme Belediyesi ve İzmirli yatırımcılar tarafından kuruldu. Her yıl binlerce kişiyi ağırlayan tesis, sunduğu çeşitli etkinlikler ve yüksek hijyen standartları ile hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli bir yaz eğlencesi vadediyor.

Ziyaretçiler, Oasis Su Parkı’nda eğlenceli ve güvenli bir yaz tatili geçirmenin keyfini yaşayacaklar.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir