Sosyal Medya

Genel

Diamond Tema Kimdir? :Hakkında Merak Edilenleri Kendi Açıkladı

Paylaşım

tarih:

“YouTube Fenomeni Diamond Tema, Kendini Tanıttı: Kimdir Bu Diamond?”

YouTube dünyasında “Diamond Tema” olarak tanınan Diamond, merak edilen sorulara cevap vererek takipçilerine kapsamlı bir tanıtım yaptı. Gerçek adı Diyamant olan Diamond, neden İngilizce versiyonunu kullandığını açıkladı.

Adının Anlamı ve Kullanımı

Arnavut kökenli olan Diamond, “Diyamant ve Diamond arasında fark yok, aynı anlama geliyor. Telaffuzu birçok dilde aynı. Herkesin anlayabilmesi için İngilizce formatı olan Diamond’ı kullanıyorum,” dedi. Çift vatandaşlığa sahip Diamond, hem Arnavut hem de Türk pasaportu taşıyor.

Arnavut Kökenli, Türk Kimliği

Diamond, 3-4 yaşından beri Türkiye’de yaşadığını, burayı vatan olarak benimsediğini belirtti. Ailesinin Arnavut kökenli ve Müslüman olduğunu, ancak kendisinin şu anda agnostik olduğunu açıkladı. “Eskiden Müslümandım, camiye gittim, namaz kıldım, Kur’an okudum ama şu anda agnostiğim,” dedi.

Agnostisizm ve İlahi Tragedya

Diamond, “Agnostisizm ve İlahi Tragedya” adlı bir kitap yazdığını belirtti. Kitabı okumanın şart olmadığını, videolarının da yeterli bilgi sağladığını ekledi.

Tarz ve Bileklikler

Bilekliklerinin bir anlamı olmadığını, tamamen tarz meselesi olduğunu belirten Diamond, “10 yıldır böyle giyinmeyi seviyorum. Zamanında yaygın değildi, bir arkadaşıma yaptırmıştım. Şimdi ise internette birçok muadili var,” dedi.

Yabancı Dil Bilgisi

Diamond, Türkçe dışında İngilizce, Arnavutça, Yunanca ve İtalyanca bildiğini söyledi. Arnavutça’nın ana dili olduğunu ve Yunanca ile İtalyanca’yı yurt dışında öğrendiğini belirtti.

Prompter Kullanımı ve Eğitim

Prompter kullanmadığını fakat bunun ayıp bir şey olmadığını ifade eden Diamond, “Ben bir metne bağlı kalamıyorum, doğal bir şekilde anlatmayı tercih ediyorum,” dedi. Eğitim durumuna da değinen Diamond, radyo ve televizyon üzerine eğitim aldığını, ancak Mimar Sinan Üniversitesi’nde başladığı felsefe eğitimini zaman kaybı olarak gördüğü için bıraktığını açıkladı.

Günlük Yaşam ve Müzik Tercihleri

Metal müzik dinlemeyi seven Diamond, boyunun 1.87 metre olduğunu ve 29 yaşında olduğunu söyledi. Evli olan Diamond, çocuk sahibi olmayı düşünmediğini belirtti. Düzenli bir insan olduğunu ve planlı yaşamayı sevdiğini ifade eden Diamond, günde 1-2 fincan kahve tükettiğini ekledi.

Zor Zamanlarda Motivasyon

Zor zamanlarda motivasyonunu işin önemini düşünerek bulduğunu belirten Diamond, “Neden yapmam gerektiğini bilmek, motive olmam için yeterli oluyor,” dedi.

Diamond, takipçilerine yönelik yaptığı bu açıklamalarla, kendisi hakkında merak edilen pek çok soruya yanıt verdi. Videolarında ve kitaplarında daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün.