Sosyal Medya

İzmir

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu’dan İzmir Ticaret Odası’na Ziyaret

Paylaşım

tarih:

Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, İzmir Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Bu önemli ziyarette, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ev sahipliği yaptı.

Katılımcılar

Ziyarette, ESİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Murat Akkanlar ve Devrim Çukur, Yönetim Kurulu Üyeleri Jülide Tutan ve Nuray Eyigele İşleyen, Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Rebii Akdurak, Denetim Kurulu Üyesi Ali Topçu, Faaliyet Kurulu Üyeleri Nail Fatih Aracı ve Mutlu Can Günel, İzmir Ticaret Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri ile ESİAD Genel Sekreteri Özlen Kavalalı katıldı.

Görüşmenin İçeriği

Toplantıda, ESİAD ve İzmir Ticaret Odası arasında iş birliği fırsatları, sanayi ve ticaret alanındaki gelişmeler, bölgesel kalkınma projeleri ve gelecekteki ortak projeler ele alındı. Her iki taraf da ekonomik ve endüstriyel büyümeyi desteklemek amacıyla birlikte çalışma ve ortak projeler geliştirme konusundaki kararlılıklarını vurguladı.

Başkanların Açıklamaları

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, ESİAD’ın bölgedeki sanayi ve ticaretin gelişimine sağladığı katkılardan ötürü teşekkür ederek, “Bölgemizin ekonomik kalkınmasını hızlandırmak ve sanayi sektörü başta olmak üzere tüm iş kollarında sürdürülebilir büyümeyi sağlamak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ise, ESİAD ile kurulacak güçlü iş birliğinin, bölgenin ekonomik potansiyelini daha da artıracağını belirtti.

ESİAD Başkanı Sibel Zorlu’nun Açıklamaları

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, İzmir Ticaret Odası’nın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bölgesel kalkınmanın hızlanması ve iş dünyasının daha da güçlenmesi için İzmir Ticaret Odası ile birlikte yapacağımız projeler için heyecanlıyız” dedi.

Görüşme, her iki kurumun da bölgesel ekonomik kalkınma ve sanayi sektörünün gelişimi için ortak çalışma iradesini pekiştirdi. ESİAD ve İzmir Ticaret Odası, ilerleyen dönemlerde de sık sık bir araya gelerek, iş birliğini artırma ve bölgeye değer katma hedefi doğrultusunda çalışmaya devam edecek.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir