Sosyal Medya

İzmir

Doğançay’a Müjde: Yeni Sağlık Polikliniği Hizmete Girdi!

Paylaşım

tarih:

Bayraklı Belediyesi, sağlık alanında yaptığı yatırımlar ve sunduğu ücretsiz hizmetlerle fark yaratmaya devam ediyor. Doğançay Mahallesi’nde yeni bir sağlık polikliniğini hizmete açan belediye, vatandaşların uzun süredir beklediği bu hizmeti kısa sürede hayata geçirdi. Yeni poliklinikte doktor ve sağlık personelleri, muayene, pansuman ve enjeksiyon gibi temel sağlık hizmetlerini ücretsiz olarak sunuyor.

“Sağlık Hizmetleri Erişilebilir Olmalı”

Yeni kliniği ziyaret eden Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Doğançay’da yaşayan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda muhtarlığımızın üst katında poliklinik hizmetleri vermeye başladık. Sağlık hizmetlerinin erişilebilir olması, özellikle burada yaşayan yaşlılarımız için önemli. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Ücretsiz Sağlık Hizmetleri Genişliyor

Bayraklı Belediyesi, iki sağlık evi ve yedi diş polikliniği ile ücretsiz sağlık hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Doğançay Mahallesi’nde açılan yeni poliklinik, muhtarlık binasının üst katında bir doktor ve bir hemşirenin görev yaptığı bir hizmet alanı sunuyor. Vatandaşlar, burada muayene, enjeksiyon, pansuman, tansiyon ölçümü ve açlık kan şekeri ölçümü gibi hizmetlerden hafta içi her gün mesai saatleri içinde ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Muhtardan Teşekkür

Doğançay Mahallesi Muhtarı Arzu Nisan, yeni sağlık polikliniği için Başkan İrfan Önal’a teşekkür etti. Nisan, “Uzun yıllardır bu hizmeti bekliyorduk. Verdiğiniz sözü tuttunuz ve mahalle sakinlerimiz de çok mutlu. Mahallemizde sağlık ocağı yoktu, Nafiz Gürman’a gitmek zorunda kalıyorduk. Artık her şey daha kolay ve daha güzel, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

“Sağlıkta Erişilebilirlik En Önemli Hedefimiz”

Seçim sürecinde verdiği sözlerden biri olan evde bakım hizmetini hayata geçiren Başkan Önal, sağlıkta erişilebilirliğin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Vatandaşların temel sağlık ihtiyaçlarını karşılamak ve sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak için Doğançay Mahallemize de ücretsiz sağlık polikliniği açtık. Diğer polikliniklerimizde olduğu gibi sağlık ekiplerimiz düzenli olarak vatandaşların sağlık kontrollerini yapacak, ihtiyaç duyulan tedavi ve yönlendirmelerini gerçekleştirecek. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak için imkanlarımız dahilinde sağlık alanında çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”


Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir