Sosyal Medya

Denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Üniversiteye Hazırlık Kursu: Kayıtlar Başladı

Paylaşım

tarih:

denizli ücretsiz yks kursu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde üniversite hayali kuran gençler için ücretsiz YKS kursu düzenleyecek. 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi için başlatılan bu proje kapsamında, gençlerin üniversite yolculuğunda yanında olacak.

Gençlere Yönelik Ücretsiz Kurslar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde, lise 10, 11, 12. sınıf öğrencileri ve mezun durumda olan gençlere yönelik TYT (Temel Yeterlilik Testi) ve AYT (Alan Yeterlilik Testi) sınavlarına hazırlık kursu kayıtları başladı. Kurslara katılmak isteyen öğrencilerin, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu arkasında bulunan Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde başvuru formu doldurması gerekiyor.

Kayıt ve Bilgi

Kayıtlar, mesai saatleri içerisinde Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde alınmaktadır. Detaylı bilgi almak isteyenler, 0 258 280 25 85 numaralı telefonu arayabilirler.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu girişimi, gençlerin üniversite sınavlarına daha iyi hazırlanmasını ve hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını hedefliyor. Ücretsiz olarak sunulan bu kurslar, eğitimde fırsat eşitliği sağlama yolunda önemli bir adım olarak görülüyor.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir