Futbol

A Millî Takımımız, Portekiz Maçına Beyaz Formayla Çıkacak

Paylaşım

tarih:

Almanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda F Grubu’nda yer alan A Millî Takımımız, yarın akşam Portekiz ile oynayacağı maçta beyaz formayla sahada yerini alacak. BVB Dortmund Stadyumu’ndaki müsabaka TSİ 19.00’da başlayacak.

Tribünleri Kırmızı-Beyaza Boyayalım

Türk taraftarlar, Gürcistan ile oynanan maçta Borussia Dortmund’un ‘Sarı Duvar’ olarak bilinen 62 bin kişilik stadının yaklaşık 50 bin kişilik bölümünü doldurarak, ‘Kırmızı Duvar’a dönüştürmüştü. Tüm taraftarlarımızın bu kez ellerinde Türk bayrakları ve beyaz formalarıyla tribünlerde yer alarak BVB Dortmund Stadyumu’nu kırmızı-beyaza boyamasını bekliyoruz.

Resmi TFF Mağazaları EURO 2024’te

Türkiye Futbol Federasyonu’nun mağazacılık ortağı 11teamsports Group, A Millî Takımımızın EURO 2024 süresince Berlin’in yanı sıra Dortmund ve Hamburg’da kendi perakende satış noktalarında resmi TFF shop-in-shop mağazaları kurdu. Taraftarlarımız, bu mağazalardan A Millî Takımımızın formalarını ve diğer resmi ürünleri temin edebilirler.

11teamsports Store Dortmund Adresi

Portekiz maçının oynanacağı Almanya’nın Dortmund şehrinde bulunan 11teamsports Store’un mağaza adresi şu şekildedir:

11teamsports Store – Dortmund Hohe Strasse 7 44139 Dortmund

Tüm taraftarlarımızı, bu önemli maçta A Millî Takımımıza destek olmak için tribünlerde yerlerini almaya ve stadı kırmızı-beyaz renklere boyamaya davet ediyoruz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version