Ekonomi

Amazon Türkiye 400 Kişiyi İşe Alacak Başvurular Temmuz Ayına Kadar

Paylaşım

tarih:

400 Depo Operatörü İşe Alacak

İSTANBUL (AA) – Amazon Türkiye, temmuz ayında gerçekleşecek olan Prime Day etkinliğine destek sağlamak amacıyla 400 depo operatörünün işe alınması için başvuruları almaya başladı.

İş Olanakları ve Pozisyonlar

Amazon Türkiye, operasyon ağındaki iş olanakları arasında müşteri siparişlerinin depolanması, toplanması, paketlenmesi, sıralanması ve gönderilmesi ile ilgili çeşitli pozisyonlar sunuyor. Bu pozisyonlar, Amazon’un Türkiye’deki ilk lojistik merkezi olan İstanbul Tuzla’daki tesisinde gerçekleşecek. Tesis, 2022 yılının sonlarında 100 milyon doların üzerinde bir yatırımla açılmıştı ve yeni işe alımlarla büyümeye devam ediyor.

Prime Day Hazırlıkları

Amazon’un Prime üyelerine özel olarak düzenlediği ve müşterilere birçok marka ve üründe fırsatlar sunulan Prime Day etkinliği, bu yıl temmuz ayında gerçekleşecek. Bu etkinlik kapsamında, siparişlerin toplanması, paketlenmesi ve müşterilere gönderilmesine yardımcı olmak üzere ek 400 depo operatörü işe alınacak.

Çalışma Koşulları ve Yan Haklar

Amazon Türkiye, çalışanlarına modern, güvenli ve kapsayıcı bir çalışma ortamı sunuyor. Çalışanlar, rekabetçi maaşların yanı sıra ek sağlık, hayat ve kaza sigortası, genişletilmiş ebeveyn izni, Amazon.com.tr’de çalışan indirimleri ve eğitim dahil olmak üzere kapsamlı yan haklar paketine sahip olacaklar. Ayrıca, çalışanlar ücretsiz yemek, sıcak içecekler ve İstanbul’un Anadolu yakasında belirli kalkış noktalarından ücretsiz ulaşım hizmetlerinden de faydalanabiliyorlar.

Başvuru Süreci

Amazon Türkiye ekibine katılmak ve Prime Day etkinliği için depo operatörü pozisyonlarına başvurmak isteyenler, şirketin web adresi üzerinden başvuruda bulunabiliyor. Bu pozisyonlar, siparişlerin toplanması, paketlenmesi ve müşterilere gönderilmesine yardımcı olmak için kritik öneme sahip olacak.

Amazon’un Türkiye’de yarattığı bu iş olanakları, yerel kalkınmaya katkıda bulunarak ekonomik fırsatlar yaratma misyonunun bir parçası olarak değerlendiriliyor. Şubat-nisan döneminde 400’den fazla kişiye istihdam sağlayan Amazon Türkiye, yeni işe alımlarla büyümeye devam ediyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version