Sosyal Medya

Aydın

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Eş Zamanlı Yol Yapım Atağı: Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Paylaşım

tarih:

Aydın belediyesi yol yenileme çalışmaları

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde eş zamanlı olarak yürüttüğü yol yapım çalışmalarıyla vatandaşlara daha konforlu ve güvenli seyahat imkanı sunmaya devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, planlı ve hızlı çalışmalarıyla çeşitli noktalarda önemli projelere imza atıyor.

Efeler İlçesi Zeybekler Bulvarı Yenilendi

Efeler İlçesi Zeybekler Bulvarı Yenilendi

Zeybekler Bulvarı’nda yağmur suyu hattı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimi tamamlandı. Şerit çizgileri ve yol işaretlemeleri yapılarak bulvar ulaşıma açıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘‘Hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız ile yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza kentimiz genelinde eş zamanlı olarak devam ediyoruz’’ dedi. Vatandaşlar, hızlı ve planlı çalışmalar için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Çeştepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde Kaldırım ve Asfalt Çalışmaları

Cumhuriyet Caddesi’nde kaldırım ve yağmur suyu hattı çalışmaları tamamlandıktan sonra sıcak asfalt serimi yapıldı. Yol çizgi ve yaya geçidi çalışmaları da tamamlanarak cadde ulaşıma açıldı. Başkan Çerçioğlu, “Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın daha konforlu ve daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için çalışmalarını son sürat sürdürüyor” dedi.

nazilli yol yenileme

Nazilli İlçesinde Dereağzı Mahallesi ve Alparslan Türkeş Bulvarı

Nazilli ilçesinde Dereağzı Mahallesi başta olmak üzere birçok mahallede yollar sıcak asfalt ile yenilendi. Alparslan Türkeş Bulvarı’nda da asfalt serimi ve yol işaretlemeleri tamamlanarak yol trafiğe açıldı. Mahalle sakinleri, modern ve kullanışlı yollar için Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Karacasu İlçesi Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi

Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt seriminin ardından kaldırım yenileme, yol çizgi ve yaya geçidi çalışmaları tamamlandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘‘Yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek yatırımlarımıza devam edeceğiz’’ dedi. Çalışmaların ardından cadde araç trafiğine açıldı ve vatandaşlar hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdi.

yenice mahallesi yol yenileme

Vatandaşlardan Tam Not

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin hızlı ve planlı çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Yapılan hizmetlerin yayalar ve sürücüler için yolları çok daha kullanışlı hale getirdiğini belirten vatandaşlar, Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Yol yapım çalışmalarının hız kesmeden devam edeceği vurgulandı.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir