Sosyal Medya

Teknoloji

Yeni Realme 12 Serisi Profesyonel Kamera Özellikleri ile Tanıtıldı

Paylaşım

tarih:

realme 12

Realme, profesyonel kamera özellikleriyle dikkat çeken yeni 12 serisini tanıttı. Şirketin açıklamasına göre, 120x super zoom teknolojisiyle uzaktaki nesneleri net bir şekilde görüntüleyebilme özelliğine sahip olan realme 12 serisi, 6x kayıpsız zoom seviyesi sayesinde görüntüleri kalitesi bozulmadan yakınlaştırabiliyor.

Tanıtım ve Öne Çıkan Özellikler

Seri, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncusu Melissa Vargas ile kullanıcılara tanıtıldı. 12 serisinde yer alan 12 Pro+’ta, SONY IMX890 sensörlü 50MP ana kamera bulunuyor. SuperOIS teknolojisiyle fotoğraf çekme deneyimini üst seviyeye taşıyan seri, 300 üçgen oyuklu altın yivli çerçeve ve 500 geçişli desene sahip parlak güneş ışını kadranıyla dikkat çekiyor.

realme 12

Ekran ve Görüntü Kalitesi

Realme 12 serisi 5G, 6.7 inçlik 120Hz kavisli görüş OLED ekranıyla yüzde 100 P3 renk gamında netlik ve canlı kontrast sağlıyor. Kesintisiz ekran akışına rağmen, 3D VC soğutma sistemi sayesinde sıcaklıkları optimal seviyelerde tutarak maksimum performansı koruyor.

İşlemci ve Performans

Snapdragon 7s Gen 2 işlemcisiyle güçlendirilmiş 8 çekirdekli 64-bit yapıya sahip olan realme 12 Pro+ 5G ve 8 çekirdek mimarisine sahip Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisiyle donatılan realme 12 Pro, akıcı bir arayüz ve yüksek çözünürlüklü görüntüler için maksimum performans sağlıyor. Her iki model de geniş depolama alanı sunarak kullanıcılara çoklu görevlerde üstün performans sağlıyor.

Kullanıcı Dostu Arayüz

Seri, UI 5.0 özelliğiyle yapay zekanın potansiyelini kullanarak kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu sayede kullanıcılar, daha verimli ve akıcı bir telefon deneyimi yaşayacaklar.

Realme 12 serisi, üstün kamera özellikleri, güçlü performansı ve kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çekiyor. Yeni seri, teknolojiseverler için güçlü bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir