İzmir

Bayraklı’da Spor Dolu Yaz Tatili: 13 Branşta Ücretsiz Spor Okulları Başladı

Paylaşım

tarih:

Her yıl binlerce çocuğu spor okullarında buluşturan Bayraklı Belediyesi, bu yaz da 13 farklı branşta açtığı spor okullarıyla çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir tatil fırsatı sunuyor. Kurs kayıtları devam ederken, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, tüm çocukları yaz spor okullarına davet etti.

13 Branşta Kurs İmkanı

Bayraklı Belediyesi’nin yaz spor okulları, çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek yaz tatillerini verimli geçirmelerine yardımcı oluyor. 5-13 yaş aralığındaki çocuklar, futbol, basketbol, voleybol, atletizm, tekvando, jimnastik, badminton, bale, kick boks, karate, güreş, masa tenisi ve muay thai branşlarında açılan kurslara katılabilecek. Ayrıca, engelli sporcular için de masa tenisi, dans, corn hole ve basketbol kursları düzenlenecek. Kurslara katılmak isteyenler, Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisi’ne başvurabilir ve detaylı bilgi için 0232 371 23 00 numaralı telefonu arayabilirler.

Herkes İçin Spor

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, yaz aylarında da sportif faaliyetlere devam edeceklerini belirterek, “Bayraklı Belediyesi olarak yaz aylarında da sportif aktivitelerimize, kurslarımıza yaz spor okullarıyla devam ediyoruz. Bu sayede binlerce öğrenciyi sporla buluşturacağız. Spor ve sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla başlattığımız yaz spor okullarına herkesi bekliyoruz” dedi.

Bayraklı Belediyesi’nin yaz spor okulları, çocukların sporla iç içe bir yaz tatili geçirmelerini sağlayarak hem fiziksel hem de sosyal becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Her yaştan ve her yetenek seviyesinden çocuğa açık olan bu kurslar, sağlıklı yaşam alışkanlıklarını kazandırırken, çocukların eğlenerek öğrenmelerini de sağlıyor.


Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version