Belediyeler

Beşiktaş Belediyesi LGBT Bayrağı: Beşiktaş Belediyesi’nden Açıklama Geldi

Paylaşım

tarih:

Beşiktaş Belediyesi’nden LGBT Bayrağı Fotoğrafı Hakkında Açıklama

Beşiktaş Belediyesi, sosyal medyada dolaşıma sokulan ve gündem olan LGBT bayrağı fotoğrafı hakkında bir açıklama yaptı. Kamuoyuna duyurulan bu açıklama ile konunun aslını ve belediyenin tutumunu açıkladı.

Açıklama Metni:

Değerli Kamuoyuna,

2017 yılındaki bir görsel bugüne aitmiş gibi sistemli bir şekilde dolaşıma sokulmuştur.

Bunun üzerine belediye hesabımızdan yapılan açıklamada farklılıkları nefret objesi gibi görerek, toplumsal barışı tehdit edenlere yönelik kullandığımız ifadenin yanlış anlaşıldığını üzülerek görmekteyiz.

Beşiktaş Belediyesi, her bir vatandaşımızın anayasal haklarına sonuna kadar saygılıdır ve eşit hizmet ilkesine sonuna kadar bağlıdır.

Beşiktaş, dün ve bugün olduğu gibi yarın da ülkemizde eşit yurttaşlığın ve insan haklarının en önde yaşandığı bir kent olmaya devam edecektir.

Belediyenin Tutumu

Beşiktaş Belediyesi, her vatandaşının anayasal haklarına saygılı olduğunu ve eşit hizmet ilkesine bağlı kaldığını vurgulamaktadır. Farklılıkları nefret objesi haline getirerek toplumsal barışı tehdit eden yaklaşımlara karşı durduğunu belirten belediye, açıklamasında bu ifadelerin yanlış anlaşıldığını da dile getirmiştir.

Beşiktaş’ın Vizyonu

Açıklamanın sonunda, Beşiktaş’ın dün olduğu gibi bugün de ve yarın da eşit yurttaşlığın ve insan haklarının en önde yaşandığı bir kent olma vizyonunu sürdüreceği vurgulanmıştır.

Beşiktaş Belediyesi, sosyal medyada yaşanan bu tür yanlış anlamaların önüne geçmek için kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğini ve toplumsal barışı koruma adına çalışmalarını sürdüreceğini ifade etmektedir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version