İzmir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’de CHP İl Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

Paylaşım

tarih:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’deki programı kapsamında ilk olarak CHP İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından karşılanan Özgür Özel’e ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetimi de eşlik etti.

Ziyarette Yoğun İlgi

CHP İzmir İl Başkanlığı’na gelen Özgür Özel, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen partilileri kırmadı ve yoğun ilgiyle karşılandı. Ziyaret esnasında kapıda bekleyen atanamayan bir öğretmen, gözyaşları içerisinde Özel’e sesini duyurmak istedi. Öğretmen, atanma sorunu yaşayan meslektaşlarının yaşadığı sıkıntıları dile getirerek yardım talebinde bulundu.

Atanamayan Öğretmenlerin Sorunları

Özgür Özel, atanamayan öğretmenlerin yaşadığı sorunların farkında olduklarını belirterek, “Her defasında sesinizi duyuruyoruz. Geçen sefer arkadaşlar geldi, konuştuk. 5 bin engelli öğretmen atamasının yapılmasını sağladık. Önce de yaşanan sorunları gündeme getirdik, yine getireceğiz” dedi. Özel, öğretmenlerin sorunlarını gündeme taşımaya devam edeceklerini ve bu konuda çözüm üretme gayretinde olacaklarını ifade etti.

Basına Kapalı Program

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İzmir’deki programı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Özel’in ziyareti, CHP İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantılar ve görüşmelerle devam etti.

Özgür Özel’in İzmir’deki programının diğer detayları gün boyu sürecek etkinliklerle devam edecek.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version