Sosyal Medya

İzmir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi’nin Açılış Törenine Katıldı.

İzmir Şehir Hastanemiz, 547 yataklı Cerrahi ve Onkoloji Hastanesi, 188 yataklı Kalp Damar ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 513 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 300 yataklı fizik tedavi rehabilitasyon ve 100 yataklı yüksek güvenli adli psikiyatri hastanesi içerir.

Paylaşım

tarih:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti İzmir Milletvekilleri, Büyükşehir Adayı Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve çok sayıda siyasetçi, bürokrat, sağlık yöneticisi, sağlık çalışanları ve vatandaşlar açılış törenine katıldı.

İzmir Şehir Hastanesi hem ülkemizin hem de dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli ve en modern sağlık kurumlarından biridir.”

Erdoğan’a hitaben, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastanesinin ve bağlantı yollarının hayırlı olmasını diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 628 bin metrekarelik kapalı alanıyla, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım, ameliyathaneleri ve kapalı-açık otoparkıyla İzmir’e yakışır bir eser olduğunu belirtti.

İzmir Şehir Hastanesi, sadece ülkemizde değil, aynı zamanda dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli ve en çağdaş sağlık tesislerinden biridir. Bu harika yatırım, altı farklı hastaneyi bünyesinde barındırıyor ve bizim eser ve hizmet siyasetimizin önemli bir göstergesidir.”

Şehir Hastanesi ile güzel İzmir daha da güzel olacak.”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuşmasında, İzmir Şehir Hastanesi, ileri teknolojik alt yapısıyla “Türkiye Yüzyılı” vizyonumuzun küresel gücünü temsil ediyor.

İzmir Şehir Hastanemiz, 547 yataklı Cerrahi ve Onkoloji Hastanesi, 188 yataklı Kalp Damar ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 513 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 300 yataklı fizik tedavi rehabilitasyon ve 100 yataklı yüksek güvenli adli psikiyatri hastanesi içerir. Şehir Hastanesi, İzmir’in güzelliğini artıracak.”dedi.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık çalışanlarıyla kurdele keserek İzmir Şehir Hastanesi ve bağlantı yollarının açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı, açılış töreninin ardından hastanede incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Şehir Hastanesinde tedavi gören hasta çocukları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir