Sosyal Medya

Denizli

Denizli Büyükşehir Kent Konseyi Yeni Döneme Hazırlanıyor

Paylaşım

tarih:

denizli konsey

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, 11. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nun ardından düzenlediği ilk toplantıda önemli kararlar aldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Marım’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, “Çevre Meclisi” ve “Kentlilik Bilinci Meclisi”nin kurulmasına karar verildi. Marım, yeni dönemde birçok proje ve çalışma hedeflediklerini belirterek, “Daha mutlu bir şehir inşa edeceğiz” dedi.

Toplumun Tüm Kesimlerine Hitap Eden Çalışmalar

Toplantıya Kent Konseyi Meclis Başkanları ve Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. Toplumun her kesimini kucaklayan çalışmalar yapacaklarını ifade eden Marım, “Yeni dönemde sosyal sorumluluk alanında Denizli’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Yeni yol haritamızı belirlerken, Denizli’de bulunan bütün STK’lar, meslek odaları, kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışmalar yapacağız. Hayata geçireceğimiz projeler ile daha yaşanabilir ve daha mutlu bir Denizli inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yeni Proje ve Çalışmalar

Çevre bilinci ve kentlilik kültürünün önemine vurgu yapan Marım, Kadın, Gençlik, Çocuk ve Engelli Meclislerinin yanı sıra iki yeni meclis daha kuracaklarını belirtti. “Günümüzde çevre ve kentlilik bilinci konuları üzerinde durulması, geleceğimiz için büyük bir önem taşıyor. Denizli’de yaşayan insanların bu şehri sahiplenmesi, aidiyet ve sorumluluk hissiyatının ortaya çıkması, toplumumuzdaki değişim ve yeniliklerin öncüsü olacaktır” dedi. Marım, Çevre Meclisi ve Kentlilik Bilinci Meclisleri ile birçok yeni proje ve çalışma hedeflediklerini ekledi. “Yeni dönemde Denizlimize katkı sağlayacak çalışmalar yaparak daha mutlu bir şehir inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gelecek İçin Stratejik Hedefler

Yeni meclislerin kurulmasıyla çevre ve kentlilik bilinci üzerine çalışmalar yapacaklarını belirten Marım, Denizli’de yaşayan herkesin bu çalışmalara katılmasını teşvik edeceklerini söyledi. “Çevre bilincini ve kentlilik kültürünü artıracak projelerimizle toplumumuzun her kesimine dokunacağız. Bu çalışmalarımızla hem bugünü hem de yarını daha yaşanabilir kılacağız” dedi.

Bu yeni meclisler ve projelerle, Denizli’de daha mutlu ve yaşanabilir bir şehir oluşturma yolunda önemli adımlar atılması planlanıyor. Kent Konseyi, tüm vatandaşların bu sürece aktif katılımını bekliyor.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir