Sosyal Medya

Denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Emekliler ve Yeni Anneler’e Büyük Maddi Destek

Paylaşım

tarih:

horoz kart

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” anlayışı ile hayata geçirdikleri Horoz Kart’ı tanıttı. Başkan Çavuşoğlu, bu kart ile belediyenin sosyal desteklerinin küçük esnafta geçerli olacağını belirtti. İlk etapta emeklilere 5 bin TL’lik ikramiye tutarının yüklendiği Horoz Kartlar, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde yarın dağıtılacak, bayramdan sonra ise diğer ilçelerdeki emeklilere teslim edilecek.

Horoz Kart ile Dayanışma Artacak

Başkan Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, “Denizli’nin artık Horoz Kart ile tanıştığını” belirterek, sosyal yardıma muhtaç vatandaşlara destek olacaklarını söyledi. Kurban Bayramı öncesinde emeklilere verdikleri ikramiye sözünü Horoz Kart ile gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Yeni Anneler İçin de Müjde

Başkan Çavuşoğlu, yeni doğum yapan annelere verdikleri 4 bin TL’lik desteğin de bayramdan sonra Horoz Kart ile sağlanacağını müjdeledi. “Şimdiden emeklilerimize ve yeni doğum yapan annelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Küçük Esnafa Destek

Horoz Kart’ın sadece küçük esnafta geçerli olacağını belirten Başkan Çavuşoğlu, kartların zincir ve büyük alışveriş merkezlerinde değil, anlaşmalı küçük esnaflarda kullanılacağını açıkladı. “Markette, manavda, kasapta hatta berberde bile kullanabileceğiniz bir sistemi yaşama geçiriyoruz” dedi. Bu sistemin hem dayanışmayı arttıracağını hem de küçük esnafa sahip çıkacağını belirtti.

Sosyal Destek ve Ekonomik Dayanışma

Başkan Çavuşoğlu, “Huzurun, barışın, mutluluğun ve birlikteliğin olduğu, herkesin huzurla yaşadığı bir Denizli kurmak dileğiyle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Devamını Oku
Yorumlar

Yorumlar

  1. Murat36

    19/06/2024 at 08:34

    Her bayram maaşlari onceden yatiran iktidar , iki bayramdir belliki secim olmayacağı için maaşları onceden yatırmadı . Ne cepte ne evde vardi .
    Allah razi olsun Çavuşoğlu başkandan . Hiç olmazsa bu bayram gelene gidene rezil olmadık . Gelenlerimizi sayesinde hakkiyla ağirladik . 11 milyar lira borçla devr aldıği belediyeden iki ay sonra bizlere bu yardımi yapmasi ilac gibi geldi . Allah ne muradi varsa versin .

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir