Denizli

Denizli’de Ali Marım, Kent Konseyi Başkanlığına Seçildi: “Denizli İçin Bir Hikaye Yazma Zamanı”

Paylaşım

tarih:

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin 11. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi ve Başkanlığa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım seçildi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Başkurt, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.

“Bu Şehri Beraber Güzelleştireceğiz”

Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, Kent Konseyi’nin önemine değinerek, “Bu şehri güzelleştireceksek beraber, elbirliğiyle güzelleştireceğiz. Kent Konseyi çalışmalarında üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Çavuşoğlu, Denizli için yeni bir hikaye yazma zamanının geldiğini belirterek, toplumun ayrıştırılmaya çalışıldığı bir dönemde “biz” anlayışını hakim kılmak istediklerini vurguladı.

“Temeli 27 Yıl Önce Atıldı”

Başkanvekili Ali Marım, 1997 yılında temellerini attığı Kent Konseyi’nde yeniden bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Marım, “Denizli’de yaşayan tüm vatandaşlarımız ile birlikte çalışmalar yapacağız. Kent Konseyi’nin yeni dönemde yapacağı çalışmalarda STK’larla, meslek odalarımızla, sendikalarımız ile ayrı ayrı gruplar oluşturarak kentin içindeki dinamiklerle birlikte çalışacağız. Hepimizin kentimiz için birçok projesi olduğunu biliyorum” dedi.

Tüm Yüzlerin Güldüğü Bir Denizli

Başkan Çavuşoğlu, konuşmasında şunları ekledi: “Bu şehirde insanlarımızın yüzünün güldüğü, gençlerimizin geleceklerine umutla baktığı, annelerin çocuklarını sabah evden uğurladığında, ‘Acaba benim çocuğum sokakta ne ile karşılaşır, öğleyin ne yiyecek?’ diye düşünmediği bir Denizli’yi hep birlikte yaratabiliriz. Yeni Kent Konseyimizin bu şehirde güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

“Sivil Toplumun En Güçlü Örgütü Kent Konseyleridir”

Yeni dönemde geçmişte yapılan çalışmaları devam ettireceklerini belirten Marım, “Denizli’de ‘ben’ değil ‘biz’ demek için varız. İlimizde yaşanan tüm sorun ve sıkıntıları tespit ederek paydaşlarımız ve halkımız ile ortak çalışmalar yaparak çözeceğiz. Sivil toplumun en güçlü örgütü Kent Konseyleridir” ifadelerini kullandı.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu

Seçimlerde Ali Marım, Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilirken, Yürütme Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Baran Akın, Serdar Selman Savran, İbrahim Okkaya, Mehmet Karaduman, Ragıp Çelik, Firdevs Akbaş Varvada, Osman Yüreci, Osman Üçgül, Bilsen Özen, Sevil Güngör, Didar Melek Armutçuk, Derya Topal, Muammer Kardeş.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version