Denizli

Denizli’de Euro 2024 Milli Maç İzleme Dev Ekran Noktaları

Paylaşım

tarih:

Denizli Büyükşehir Belediyesi, A Millî Futbol Takımının 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu’nda Çekya ile oynayacağı maçı vatandaşların hep birlikte izleyebilmesi için şehrin dört bir yanına dev ekranlar kuruyor.

Bu akşam saat 22.00’de oynanacak olan Türkiye-Çekya futbol maçı:

  • Delikliçınar Meydanı,
  • Çamlık Parkı girişi, Kampüs Köşe (amfi tiyatro karşısı)
  • Sevindik Merkez Cami önünde

Dev ekranlarda canlı olarak izlenebilecek.

Başkan Çavuşoğlu’ndan Davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı davetle tüm Denizli halkını maçı dev ekranlarda izlemek ve ay-yıldızlı takımı hep birlikte desteklemek için çağrıda bulundu. Başkan Çavuşoğlu, “Euro 2024 heyecanını şehrin dört bir yanında hep birlikte yaşıyoruz. Davetlimsiniz…” ifadelerini kullandı.

Maçın Heyecanını Hep Birlikte Yaşayalım

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu organizasyonu sayesinde, futbolseverler milli maç heyecanını hep birlikte yaşayacak ve ay-yıldızlı takımımıza destek olma fırsatı bulacak. Denizli halkı, tarihi anları birlikte paylaşarak, takımımızın zaferine ortak olabilecek.

26 Haziran 2024 Çarşamba günü oynanacak olan Türkiye-Çekya maçı için Denizli’nin dört bir yanındaki dev ekranlarda buluşalım ve milli coşkuyu hep birlikte yaşayalım!

Denizli, EURO 2024 Coşkusunu Büyükşehir ile Yaşadı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu’nda mücadele eden Türkiye’nin 2-1 kazandığı Çekya karşılaşmasını şehrin dört bir yanına kurduğu dev ekranlarla vatandaşlara sundu. Denizlililer, bu tarihi maçı Delikliçınar Meydanı, Çamlık Parkı girişi, Kampüs Köşe (amfi tiyatro karşısı) ve Sevindik Merkez Cami önünde kurulan dev ekranlarda büyük bir coşkuyla izledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, galibiyet sevincini hemşehrileriyle birlikte yaşadı.

Karşılaşma Öncesi Bando Sürprizi

Başkan Çavuşoğlu, maç öncesi Çamlık Parkı girişinde Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu’nun konseriyle hemşehrileriyle buluştu. Bandonun performansı, milli maç heyecanını doruğa çıkardı. Daha sonra Başkan Çavuşoğlu, Sevindik Merkez Cami önünde kurulan dev ekranda Türkiye-Çekya maçının ilk yarısını vatandaşlarla birlikte izledi ve İstiklal Marşı’nı okudu.

Galibiyet Coşkusu

Başkan Çavuşoğlu, Türkiye-Çekya futbol maçının ikinci yarısını ise yeni hizmete alınan BELTAŞ Kampüs Köşe Kafe’de CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Osman Bartal ile birlikte izledi. Binlerce Denizlili futbolseverle birlikte maçı izleyen Çavuşoğlu, karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte sevinci kutlamalara dönüştürdü. Vatandaşların milli maç heyecanına ortak olan Başkan Çavuşoğlu, galibiyeti hemşehrileriyle birlikte kutladı.

Başkan Çavuşoğlu’nun Açıklamaları

Başkan Çavuşoğlu, “Milli takımımızın bu önemli galibiyetini hemşehrilerimizle birlikte izlemek ve coşkusunu paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın bu tür özel anları hep birlikte yaşamasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün burada yaşadığımız milli heyecan ve birliktelik, Denizli’nin ne kadar güçlü bir şehir olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlik, şehirde büyük bir coşku ve birliktelik duygusu yaratarak, vatandaşların milli maç heyecanını birlikte yaşamalarını sağladı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version