Denizli

Denizli’de Milli Maç Coşkusu: Şehrin 7 Farklı Noktasına Dev Ekran Kurulacak

Paylaşım

tarih:

Denizli Büyükşehir Belediyesi, A Millî Futbol Takımı’nın çeyrek finalde Hollanda ile oynayacağı tarihi karşılaşma için şehrin 7 farklı noktasına dev ekran kuracak. Denizlililer, milli maç coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

Denizlililer Hep Birlikte İzleyecek

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) Avusturya’yı yenerek çeyrek finale kalmayı başaran A Millî Futbol Takımı, 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 22.00’de Hollanda ile karşılaşacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu büyük maçı vatandaşlarla birlikte izlemek için özel bir organizasyon düzenledi. Şehrin 7 farklı noktasına kurulacak dev ekranlar sayesinde Denizlililer, Hollanda-Türkiye karşılaşmasını birlikte izleyebilecekler. Dev ekranların kurulacağı yerler şunlar: Delikliçınar Meydanı, Çamlık Parkı girişi, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu, İncilipınar Parkı, Bağbaşı Pazar Yeri, Adalet Parkı bitişiğindeki festival alanı ve Muratdede Mahalle Muhtarlığı önü.

Denizli’de Çeyrek Final Coşkusu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanını hemşehrileriyle birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Çavuşoğlu, tüm Denizlilileri 6 Temmuz’da oynanacak Hollanda-Türkiye karşılaşmasında A Millî Futbol Takımı’nı desteklemeye davet etti. Çavuşoğlu, “Büyük bir heyecan ile geçen Avusturya-Türkiye müsabakasında 2-1’lik skorla çeyrek finale yükselen ay-yıldızlı takımımızın karşılaşmasını büyük bir sevinçle izledik. Bu kez coşkuyu şehrimizin 7 farklı noktasında kuracağımız dev ekranlarda hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version