Sosyal Yardım

Emeklilere Özel Ayrıcalıklar ve İndirimler İçin SGK’dan Büyük Adım

Paylaşım

tarih:

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları Projesi kapsamında, emekli vatandaşlara sunulabilecek ayrıcalıklar ve indirimler için önemli bir adım attı. Proje çerçevesinde, emeklilere yönelik çeşitli indirim, ayrıcalık, fırsat ve kampanyalar sağlamak amacıyla kurum, kuruluş ve bankalar ile koordineli çalışmalar yürütülüyor.

Bu kapsamda, SGK ile Türkiye Vakıflar Bankası, Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, PTT ve Kuveyt Türk Katılım Bankası arasında iş birliği protokolleri imzalandı. Bu protokoller, emeklilere özel indirimlerin tanımlanması, indirimlerin gerçek faydalanıcılara ulaşması ve iş birliğinde iş ve işlemlerin belirli bir çerçevede yürütülmesi amacıyla gerçekleştirildi.

SGK’nın bu girişimi, emekli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve onlara ekonomik anlamda destek olmak amacıyla atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Protokoller sayesinde emekliler, bankalar aracılığıyla çeşitli ayrıcalıklar ve fırsatlardan faydalanabilecek.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version