Eğitim

Fatma Betül Sayan Kaya’nın Oğlu LGS Türkiye Birincisi Oldu

Paylaşım

tarih:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve 26. ve 27. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, oğlunun LGS’de Türkiye birincisi olduğunu duyurdu. Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Oğlum Ahmet Âkif, LGS’de Türkiye 1.’si oldu. Bu gurur verici sevinci bize yaşatan kıymetli oğluma çok teşekkür ediyorum. Bizler her daim ve her koşulda evlatlarımızın yanındayız. Tüm evlatlarımıza sağlıklı, huzurlu ve emeklerinin karşılığını aldıkları bir hayat diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başarıya Adım Adım

Ahmet Âkif’in bu başarısı, sadece ailesi için değil, aynı zamanda eğitim camiası için de büyük bir gurur kaynağı oldu. LGS’de gösterdiği üstün performans, disiplinli çalışmasının ve azminin bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

Gurur Verici Anlar

Fatma Betül Sayan Kaya’nın sosyal medya paylaşımı, kısa sürede büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı, tebrik mesajlarıyla bu mutlu anı paylaştı. Kaya’nın, çocuklarına verdiği desteği vurgulayan bu mesajı, anne-baba olarak çocukların yanında olmanın önemine dikkat çekti.

Geleceğe Dair Umutlar

Ahmet Âkif’in LGS’deki bu büyük başarısı, gelecekteki akademik ve kişisel hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Kaya, diğer tüm öğrenciler için de sağlıklı, huzurlu ve emeklerinin karşılığını aldıkları bir yaşam dileyerek, tüm çocukların başarısını yürekten kutladı.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version