Sosyal Medya

Manisa

Fresh Park’lar Yaz Tatilinde Çocukları Serinletiyor ve Eğlendiriyor

Paylaşım

tarih:

fresh park manisa

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Park ve Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanı’ndaki Fresh Park’ları, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte hizmete açtı. Bu parklar, su oyunları, yer fıskiyeleri, su kovaları ve su tünelleri gibi birçok su oyuncağıyla çocuklara yaz boyunca serinleme ve eğlenme imkanı sunuyor. Fresh Park’lar, hafta içi 12.00-18.00 saatleri arası, hafta sonları ise 12.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Çocuğunu Fresh Park’a getiren ailelerden Özlem Güler, parkın çocukları için çok iyi olduğunu belirterek, “Memnunuz. Çocuklar açısından çok iyi. Eğlenceli. Serinliyorlar. Sıcaktan evde duramıyorlar. Deniz de uzak. Sürekli gidilmiyor,” dedi.

Fresh Park Yol Tarifi

Bir diğer veli Metin Gülmez ise, “Memnunuz. Hafta sonları geliyoruz. Çocuklarımız oynuyor, biz oturup piknik yapıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Parkta eğlenen çocuklardan Furkan Yıldırım, “Bence açılması çok iyi oldu. Çünkü, çocuklar için güzel bir aktivite. 3 aylık tatilde canları sıkılıyor. Buraya gelip, eğlenebiliyorlar,” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Devamını Oku
Yorumları Gör

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir