İzmir

Göztepe Teknik Direktörü Stoilov’dan Süper Lig’e Çıkış Değerlendirmesi

Paylaşım

tarih:

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Trendyol 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmayı başarmaları hakkında yaptığı değerlendirmede, bu başarıyı “güzel bir şekilde” elde ettiklerini ifade etti. Urla Adnan Süvari Tesisleri’ndeki antrenmandan önce konuşan Stoilov, sezonu iyi bir şekilde bitirdiklerini ve oyuncularının büyük katkısıyla Süper Lig’e yükseldiklerini belirtti.

Göreve geldiğinde Göztepe’nin stadının yarı yarıya dolu olduğunu söyleyen Stoilov, takımın futbol tarzını değiştirerek daha atak ve agresif bir oyun oynamak istediklerini, bunun sonucunda da son 10 maçı kapalı gişe oynadıklarını vurguladı. Taraftarların desteğine teşekkür eden teknik adam, futbolun zor günleri de olduğunu belirterek taraftarların her zaman yanlarında olacağını umduğunu söyledi.

Stoilov, futbolcularda görmek istediği kazanma arzusunu dile getirerek, “Benim için beraberlik hiçbir zaman iyi bir sonuç olmadı. Bunu oyuncularıma da kabul edilmeyeceğini ilettim. Onların da desteğiyle birlik olduk ve bununla beraber iyi sonuçlar gelmeye başladı” dedi.

Teknik direktör Stanimir Stoilov, oyuncularının sürekli gelişmesini beklediğini ve gelişim gösterdikçe başarının geleceğini ifade ederek, takımın başarısı için kendisinin ve oyuncularının her gün daha iyi olmayı hedeflediğini söyledi.

Göztepe’nin Süper Lig’e yükselmesiyle ilgili bu değerlendirmeler, kulüp için yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. Stoilov, Süper Lig’de rekabet etmek için sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, takımının başarılı bir sezon geçireceğine inandığını dile getirdi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version