Ekonomi

İESOB’da ATA Devri Başladı

İESOB’nin olağanüstü genel kurulunda Yalçın Ata başkanlığa seçildi ve göreve başladı. Devir teslim törenine katılan çok sayıda oda yöneticisi ve başkanı, yeni dönemin heyecanını yansıttı.

Paylaşım

tarih:

Photo: Shutterstock

İESOB’nin olağanüstü genel kurulunda Yalçın Ata başkanlığa seçildi ve göreve başladı. Devir teslim törenine katılan çok sayıda oda yöneticisi ve başkanı, yeni dönemin heyecanını yansıttı.

11 Haziran’da İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) olağanüstü genel kurulunun ardından başkanlığa seçilen Yalçın Ata, İESOB devir teslim töreni ile göreve başladı.

Birlik binasına gelen çok sayıda oda başkanı ve yöneticisi, Yalçın Ata ve yönetimini yalnız bırakmadı. Yalçın Ata, esnaf yöneticileri ile yeni dönemin heyecanını paylaşırken Selehattin Arslan’dan görevi devraldı.

Selahattin Arslan, samimi bir ortamda gerçekleşen devir teslim töreninde, esnaf sanatkar camiasındaki birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, “esnaf sanatkara hizmet yarışında bayrağı Yalçın Ata ve ekibine teslim ettik” dedi. İyi çalışacaklarını düşünüyoruz. Ayrıca, Yalçın Ata ve ekibine başarılar diledi.

Büyük bir aileyiz.

İESOB Başkanı Yalçın Ata, İzmir Esnaf Teşkilatı için tarihi bir gün olduğunu belirterek, yeni dönemde herkesi kucaklayarak birlikte çalışacaklarını belirtti.

Ata, “Ahi Evran’ın ilkeleri dayanışmayı, sevgiyi ve saygıyı teşvik eder” dedi. Bu, esnaf sanatkarlarımıza hizmet etmek için çıtayı biraz daha yukarıya çıkarmak için yapılmıştır. Seçimlerin ardından çalışma zamanı geldi. Bundan sonra, esnaflarımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek ve sorunlarına çözümler bulabilmek için teşkilatımızla birlikte çalışacağız. Bir aileyiz. Teşkilatımızı ve esnaf sanatkarlarımızı rahatlatacak, yöneticilerimizi ve tüm odalarımızı kucaklayacak önemli projeleri hayata geçireceğiz.”dedi.

Esnafın ekmeğini artıracağız.

Yalçın Ata esnaf teşkilatına teşekkür etti ve şunları söyledi: “Bize güvenen ve göreve getiren bütün genel kurul üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” Alnımızın akı ile bu görevi yerine getireceğiz. Toplumun çoğu esnafdır. Böylece esnaf kesiminin huzuru ve refahı, tüm toplumun huzuru ve mutluluğunu sağlar. Bu bilinçle işe başlıyoruz ve esnaf sanatkarın ekmeğini artıracak projelere öncelik vereceğiz. İzmir ve esnaf sanatkar camiasına yeni dönem hayırlı olsun dedi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version