İzmir

İZMİR BOAT SHOW 2024 Kültürpark’ta

Paylaşım

tarih:

Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı


İzmir’de Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı (Marine Saloon Trade-MAST), Fuar İzmir’de ziyaretçileriyle buluştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuarcılık İştiraki İZFAŞ ve ED Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarın açılışı dolayısıyla yapılan törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir’in önemli bir liman kenti olduğunu ve denizcilik sektöründe çalışanların desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Tugay, İzmir’in denizcilik alanındaki potansiyelini artırmak ve sektördeki işletmeleri desteklemek amacıyla bu tür fuarların önemine değindi. Tugay, denizcilik sektöründe çalışan insanların ve firmaların, fuar sayesinde geniş bir kitleyle buluşma fırsatı bulduğunu ifade etti.

Törenin ardından protokol üyeleri, fuarda sergilenen tekne, ekipman ve aksesuarları inceledi. 2. Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı’nda, boyları 3 ile 16 metre arasında değişen motoryat, yelkenli, trawler, sürat tekneleri ve botlar sergileniyor. Ayrıca, fuarda denizcilik sektöründe kullanılan çeşitli ekipman ve aksesuarlar da katılımcılar tarafından beğeniye sunuluyor.

5 Mayıs’ta sona erecek olan fuarın, 30 binden fazla kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. Fuarda yerli ve yabancı tekne markalarının yanı sıra denizcilik sektörü ile ilgili birçok firma yer alıyor. Fuar, deniz tutkunlarına yat kiralama işine gireceklere ve sektördeki profesyonellere, yeni teknolojileri ve trendleri yakından takip etme fırsatı sunuyor. Ayrıca, fuar kapsamında düzenlenen etkinlikler ve tanıtım programlarıyla denizcilik sektörüne ilgi duyan ziyaretçiler için çeşitli aktiviteler de gerçekleştiriliyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version