İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnciraltı’ndaki Karavan Parkı Sorununu Çözüyor

Paylaşım

tarih:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehrin göz bebeği İnciraltı’nda yaşanan karavan parkı sorununu çözüme kavuşturdu. İnciraltı Terminali içinde oluşturulan tekne ve karavan parkı önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

Yeni Karavan Park Alanları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, karavanların oluşturduğu park sorununu çözmek ve karavan sahiplerinin güvenli ve konforlu konaklamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, İnciraltı ve Karşıyaka’da toplam 453 karavan tahliye edilirken, yeni karavan park alanları da hizmete giriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ulaşım Projeleri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında, şehir merkezinde hem doğasıyla İzmirlilerin hem de turistlerin ilgi odağı olan İnciraltı’nda tekne ve karavan park alanı oluşturuldu.

64 Tekne ve 93 Karavan Kapasiteli Park Alanı

İnciraltı Terminal alanı içinde yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan park alanı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İZELMAN AŞ tarafından işletilecek olan bu park alanı, 64 tekne ve 93 karavan kapasiteli olacak.

Yeni karavan park alanı, karavan sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayacak güvenli ve konforlu bir konaklama imkanı sunacak. Bu proje, hem şehir merkezindeki park sorununu çözmeyi hem de İnciraltı’nın doğal güzelliklerinden faydalanmak isteyen karavan sahipleri ve turistler için ideal bir konaklama alanı oluşturmayı hedefliyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version