Eğitim

İzmir Ekonomi Üniversitesi 2023-2024 Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni

Paylaşım

tarih:

İzmir Ekonomi Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni, üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Güneri Şahin’in açılış konuşmalarıyla başladı. Tören, mezun öğrenciler ve aileleri için büyük bir gurur ve sevinç kaynağı oldu.

Törene Katılan Önemli İsimler

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, mezunlara video ile başarı dileklerini iletti. Törene katılan diğer önemli isimler arasında Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Tahir Özdemir ve Nevzat Artkıy, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aslı Ceylan Öner, Prof. Dr. Gözde Yazgı Tütüncü, Prof. Dr. Levent Eren, Meclis Üyeleri, Mütevelli Heyet Üyeleri ve İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile akademisyenler yer aldı.

Açılış Konuşmaları ve Video Mesajlar

Tören, Rektör Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu ve Dekan Prof. Dr. Yaşar Güneri Şahin’in açılış konuşmalarıyla başladı. Her iki konuşmacı da mezunlara hitap ederek, onların başarılarıyla gurur duyduklarını ve gelecekteki kariyerlerinde büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını dile getirdiler. Mahmut Özgener, video mesajıyla mezunlara başarı dileklerini ileterek, onların kariyer yolculuklarında daima yanlarında olduklarını ifade etti.

Törenin Önemi

Mezuniyet töreni, hem öğrenciler hem de aileleri için duygusal ve anlamlı anlara sahne oldu. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin mühendislik fakültesi mezunları, aldıkları eğitimle Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında başarılı kariyerlere imza atmaya hazırlanıyor. Tören, üniversitenin akademik başarılarını ve öğrencilere sunduğu kaliteli eğitimin bir kez daha altını çizdi.

Katılımcıların Görüşleri

Törene katılan birçok kişi, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin sunduğu eğitimin kalitesini ve öğrencilerin mezuniyet sonrası kariyerlerinde sağlayacağı avantajları vurguladı. Akademisyenler ve mütevelli heyeti üyeleri, öğrencilerin aldıkları eğitimle iş dünyasında başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti.

İzmir Ekonomi Üniversitesi, mezunlarının başarılarıyla gurur duymaya devam ederken, yeni mezunlarına da parlak bir gelecek diliyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version