İzmir

İzmir Elbiseciler Odası’ndan Ücretsiz Web Sitesi ,E-Ticaret ve SEO hizmeti

Paylaşım

tarih:

Abdurrahman Elvan İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Odası Başkanı Duyurdu

İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası, başkan Abdurrahman Elvan’ın liderliğinde önemli bir girişime imza atarak 1200’den fazla üyesine ücretsiz web sitesi, e-ticaret ve SEO hizmeti sunma kararı aldı. Bu yenilikçi hizmet sayesinde, odanın tüm üyeleri, dijital platformlarda daha görünür olma ve işlerini genişletme fırsatı yakalayacak.

Abdurrahman Elvan, odanın tüm üyelerine dijital çağa ayak uydurmaları için destek olmayı amaçladıklarını belirterek, ücretsiz web sitesi hizmeti ile üyelerin ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere tanıtma şansı yakalayacağını ifade etti. Ayrıca e-ticaret yapmak isteyenlere yönelik özel destek paketlerinin sunulacağını ve sosyal medya üzerinden de destek sağlanacağını söyledi.

SEO hizmeti ile üyelerin web sitelerinin arama motorlarında üst sıralarda yer alması hedefleniyor. Bu da üyelerin daha fazla müşteri çekmesine ve iş hacimlerini artırmasına olanak sağlayacak. Abdurrahman Elvan, “Üyelerimize sağlanan bu hizmetlerle onların işlerini geliştirmelerine, yeni pazarlara ulaşmalarına ve dijital dünyada başarılı olmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz. İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası olarak üyelerimizin dijital dönüşümüne katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version