İzmir

İzmir Şehir Hastanesi, Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Yetki Belgesi Aldı

Paylaşım

tarih:

Sağlık Bakanlığı ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından değerlendirilen İzmir Şehir Hastanesi, önemli bir başarıya imza atarak Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı yetki belgesi almaya hak kazandı. Bu başarının elde edilmesinde, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma İncekara Aydın, Çocuk Yoğun Bakım İdari ve Eğitim Sorumlusu olan İKÇÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Yoğun Bakım Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Durak ve Eğitim Birimi ve program sorumlusu Hemşire Cansel Dağlı’nın katkıları büyük oldu.

Bu yetki belgesi, hastanemizin çocuk yoğun bakım hemşireliği alanındaki eğitim kalitesini ve yetkinliğini resmi olarak tescil etmektedir. Program, alanında uzman ve deneyimli eğitmenler tarafından yürütülerek, çocuk yoğun bakım hemşirelerinin mesleki bilgi ve becerilerini artırmayı hedeflemektedir.

İzmir Şehir Hastanesi olarak, bu önemli belgenin alınmasında emeği geçen tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Bu başarı, hastanemizin kaliteli sağlık hizmetleri sunma konusundaki kararlılığının bir göstergesidir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler

Exit mobile version